Merke: Diverse

HP Bakke, som også er sykkelfestivalarrangør, har sikra seg sponsorkontrakt med 7 Blåner, som i praksis betyr at han dropper Stereo ski til fordel for 4frnt i vinter, i tillegg til at han skal både kjøre ski og sykkel med Evoc-sekk på ryggen.

– Saker til våpen!

Her er et forsøk på å oversette et intervju med Bakke, som er fra Vågå, til en slags skriftlig bokmål:

–  De skia jeg sikla mest på var Devastator på 194 og Hoji.  Saker til våpen det! Den ene blir en konkurranseski og den andre blir en topptur- og løssnø ski!  En annen godbit er Renegade på 196! For de store dagene der en skal gå fort og høgt! 4frnt har jeg kjørt mange sesonger på før, og har trivdes jævlig godt med klassiske EHP og Turbo, sier HP.

Klar for alpevinter

– Hvilke planer har du for vinteren?

– Vinter´n er planlagt og vi stikker som vanlig ned til Alpene rett over nyttår. Jeg, Råtassen (Dennis Risvoll), pluss Øystein og Eirik Schjølberg. Regner med at Nord-Norges store sønn Mister Magnus Davidsen blir med også!

Øyes nye ski

En annen som har fått seg ny skisponsor er Bendik Øye. Han har kjørt rails i Hallingdal i utallige år med Amplid på beina, har han nå fått kontrakt med Fischer. Ifølge ei pressemelding fra Fischer er Øyes mål for vinteren å «Bli rå på ski og filme mye». Første del av målet må vel sies å være nådd? Fischer sikra seg forresten frikjører Halfdan Knudsen tildigere i vinter.

Vi tar også med at Ola Reidar Nyrnes blir teamkompis med selveste Fred Syversen, i hvert fall i klesveien. Begge skal kjøre med Flylow-klær i vinter. Også Anders Backe har sikra seg enda en merkevare på sin voldsomt lange liste over sponsorer. Han har fått deal med Aclima.