Merke: Fischer

Nå er målene for Knudsen å kjøre mest mulig + begrense Vågå-gjengens dominans i den norske frikjøringscupen på sine splitter nye Fischer-ski. Særlig den nye versjonen av Big Stix 122.

– Hvorfor Fischer Halfdan?

– Som gammel alpinist er jeg opptatt av at skiene skal ha gode kjøreegenskaper. Fischer har lang erfaring fra Racing-siden, og veit hvordan man lager gode ski. For første gang i år har teamkjørerne Sven Kueenle og Nichols Salencon selv vært med å produsert en egen modell, Big Stix 122. Sammen med Watea som er 106 på midten, blir det et perfekt oppsett for vinteren!

– Hva med støvler?

– Jeg skal kjøre med RC4 PRO 130 modell som er en myk utgave av racingstøvelen til Fischer. Den er bygget på 95mm lest og er den smaleste modellen de tilbyr. Passer bra for meg som har ankler som en kenyansk 10 000 meter-løper!

Avtalen med Fischer er Halfdans første sponsorkontrakt, og er en ren utstyrsavtale, altså uten penger inkludert.

– De stiller med det jeg trenger av utstyr, og jeg representerer de gjennom sesongen. Jeg skal skrive en rapport på hvordan utstyret virker nå i starten, og en tilsvarende rapport etter noen måneders hardt bruk. Jeg er veldig fornøyd, og ser frem til å få de nye skia på snøen!

Halfdan Knudsen ble nummer to i årets Røldal Freeride Challenge med dette imponerende runnet: