Det vil nok alltid være en viss spenning knyttet til snøforholdene under frikjøringskonkurranser i slutten av juni, men foreløpig ser det bra ut på Voss. Påmeldinga har startet til Veko Fun Freeride som går av stabelen 28. juni.

— Jeg var oppe med bikkja og sjekket forholdene her om dagen. Det var sidelengs snøstorm og mengder med snø, så dette kan ikke bli annet enn knakende kjekt! Det blir kun to klasser; herrer og damer, med 10 000 kroner i premiepotten i hver klasse. Det er vinter igjen på Vikafjellet, og ser veldig lovende ut for sommerens Fun Freeride, sier alltid like entusiastiske Vivi Sponland.

Annonse

Det er ikke bare frikjørerne som kan kose seg med gode snøforhold midtsommers på Voss. Også traséen for den nokså spektakulære konkurransen Horgi ned er i fin stand. I denne konkurranser er det både skikjøring, stisykling og elvepadling i samme konkurranse.

— Den individuelle klassen er fulltegnet for en god stund siden, men det fins fortsatt noen ledige plasser i lagkonkurransen, forteller Horgi Ned-ansvarlig Martin Hindenes.

Siste konkurranse på snø under årets Ekstremsportveko er Bigair konkurransen på Vikafjellet, som i år blir Anders Backe Invitational. Den knakende trivelige jibbestjerna er ute med kneskade, men tar seg likevel tid til å invitere 10 jibbere til big air konkurransen.  

friflyt.no kommer med mer info om bigair konkurransen når Ekstremsportveko nærmer seg!