/ Topptur

Skifeber i Mo i Rana

Helgebildet: Synne-stormen til tross - flere våget seg ut på topptur i helga.

Sist oppdatert: 7. desember 2015 kl 15.00
NORDLAND: Dette bilde fra årets første tur i Mo i Rana er et av bidragene. Foto: Ole Martin Krokstrand
NORDLAND: Dette bilde fra årets første tur i Mo i Rana er et av bidragene. Foto: Ole Martin Krokstrand
Lesetid: 2 minutter

– Dette erfra årets første tur her i Mo i Rana, og hvilken start det ble! Her får Thor Einar Kralicek Henriksen flyvetid på Snøfjellet i Mo i Rana. Deilig å være i gang igjen, sier Ole Martin Krokstrand om bildet ovenfor.

  • Se alle bidragene i bildeserien nederst. Husk å stemme på din favoritt!

Bildet fra Nordlands-byen er et av seks som konkurrerer om å bli ukens helgebildet. Flere av bidragene kommer fra skianlegg, mens andre våget seg utenfor heisen i helga. For Lars Thomas Nordby sin del ble det et nedsnødd møte med Hemsedal.

– Godt å kjenne på ordentlig vintervær i helga, her litt booting mot toppen av tindenheisen i Hemsedal, sier han som sitt bilde.

Helgen var preget av "Synne" de fleste steder i landet, og skredfare 4 dominerte fire fylker. Likevel var det noen ivrige/dyktige skikjørere som våget seg ut. Her finner du de beste bildene fra helga, som alle er vinnerkandidater i ukens helgebilde.

–  Det er mye vær fra vest i Trøndelag og i østsiden av Mannfjellet finner man ofte bra snø, selv tidlig på sesongen. Vi gikk på ski fra parkeringen ved Mannlibekken. Og Mannlibekken ligger bare 88 kilometer fra Nordre gate i Trondheim. Det er ikke lange bilturen for de som ønsker litt avkobling fra julestria, sier Bård Smestad, som vant forrige runde, om sitt bilde fra Meråker.

Stem på din favoritt her:

Se alle bidragene her:

Publisert 7. desember 2015 kl 15.00
Sist oppdatert 7. desember 2015 kl 15.00
annonse
Relaterte artikler

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen