– Dette erfra årets første tur her i Mo i Rana, og hvilken start det ble! Her får Thor Einar Kralicek Henriksen flyvetid på Snøfjellet i Mo i Rana. Deilig å være i gang igjen, sier Ole Martin Krokstrand om bildet ovenfor.

  • Se alle bidragene i bildeserien nederst. Husk å stemme på din favoritt!

Bildet fra Nordlands-byen er et av seks som konkurrerer om å bli ukens helgebildet. Flere av bidragene kommer fra skianlegg, mens andre våget seg utenfor heisen i helga. For Lars Thomas Nordby sin del ble det et nedsnødd møte med Hemsedal.

– Godt å kjenne på ordentlig vintervær i helga, her litt booting mot toppen av tindenheisen i Hemsedal, sier han som sitt bilde.

Helgen var preget av "Synne" de fleste steder i landet, og skredfare 4 dominerte fire fylker. Likevel var det noen ivrige/dyktige skikjørere som våget seg ut. Her finner du de beste bildene fra helga, som alle er vinnerkandidater i ukens helgebilde.

–  Det er mye vær fra vest i Trøndelag og i østsiden av Mannfjellet finner man ofte bra snø, selv tidlig på sesongen. Vi gikk på ski fra parkeringen ved Mannlibekken. Og Mannlibekken ligger bare 88 kilometer fra Nordre gate i Trondheim. Det er ikke lange bilturen for de som ønsker litt avkobling fra julestria, sier Bård Smestad, som vant forrige runde, om sitt bilde fra Meråker.

Stem på din favoritt her:

Se alle bidragene her: