BRE heter Skogstads satsing på kule jibbeklær. Tiril Sjåstad Christiansen er allerede på teamet, sammen med folk som Stian Killi, Martin Kvatningen, Petter Ulsletten, Robert Andre Ruud Killi, Johanne Killi og Henrik Steinslien.

– Nytt konsept

Annonse

– BRE er eit nytt konsept frå Skogstad, som er utvikla med samme teknologi og produksjonskanalar som har gitt Skogstad Sport eit kvalitetsnamn innan værsterkt yttertøy. Støpt over samme gode kvalitetslest som Skogstad, samt unik design, gjer BRE til ein ny og spennande aktør innen ungdomssegmentet, sier markedskoordinator i Skogstad, Hanne Øren, til Fri Flyt.

Even til(bake til) Norrøna

En annen profilert kjører som skifter klær er Even Sigstad, som forlater Sweet Protection og går til Norrøna. Sigstad har tidligere vært sponsa av Whiteout, som var en del av Norrøna.

Blizzard satser

Frikjøreren Alexander Kristensen har fåt kontrakt med Blizzard, som satser på å etablere seg i Norge igjen, etter ett års pause.

– Jeg syntes det er rått at Blizzard er gira på å satse på freeride igjen og at de er tilbake i Norge med så mye interressante modeller. Jeg har lenge siklet på Bodacious i 196, sier en fornøyd Kristensen til Fri Flyt.

Norsk mammutlag

Til slut tar vi med at backcountrysjefen Karl Kristian Muggerud (Norges svar på Eric Pollard) har ordna seg med stæsj fra Line og Full Tilt, og at Mammut har sikra seg et lag med norske frikjørere, nemlig Espen Fadnes, Ole-Kristian Strøme, Jonas Hjelme, Tone Ansnes og Øyvind Skumlien Svendsen.

Mer overgangsnytt finner du her!