Steepzones frikjøringscamper har blitt svært populære, og man må henge i hvis man vil sikre seg plass i år.

- Vi har kun seks plasser igjen, så det gjelder å kjappe seg. Påmeldinga er åpen til søndag, hvis det fortsatt er ledige plasser, sier frikjører Karsten Gefle, som er en av instruktørene.

- Hva skjer på campen i år?

- Vi bygger videre på opplegget fra tidligere år, som vi har hatt stor suksess med. Hovedfokus blir på personlig utvikling, hygge og sikkerhet i fjellet. I tillegg til Fred Syversen og meg, har vi med John-Håvard Grøgard, Espen Fadnes, Andreas Åmli Hansen (snowboard), Dennis Risvoll og Pia Nic Gundersen som instrktører. Fotograf Erlend Haugen er også med, for å ta bilder og filme deltagerne. Erlend er en flott fyr å ha med for å gi tips og råd om hvordan deltagerne selv kan bruke kameraet i fjellet, sier Gefle.

Kurset passer for alle som ønsker å utvikle seg som frikjører. Teknikk og skiferdigheter, sikkerhet i fjellet, linjevalg og klippedropping er sentrale elementer på kurset.

- Hvorfor holder dere kurset om sommeren?

- Sløsj eller vårsnø blir ofte betegnet som verdensmesterføre, og gir et perfekt utgangspunkt for å forbedre teknikk og ferdigheter. Det er lett for instruktørene og se hva som kan bedres, samtidig som det er lett for deltagerne å merke responsen i endringene som blir gjort, sier Karsten.

Kurset går på Stryn sommerskisenter fra 1. til 5. juni.
For påmelding, send mail til post@steepzone.com