– Jeg vant singel eliminering og lå på toppen i score av alle (gutter og jenter sammenlagt i bølgene) Jeg er utrolig glad for å kunne få så høy score at jeg klarer å ligge på nivå med guttas kjøring. Dette er utrolig stort for meg, forteller Kari Schibevaag.

Norges kite-ess imponerte stort i første verdenscuprunde i bølgekiting i Dakhla, Marokko. Stavangerjenta ga alt og starter sesongen med å klatre helt til topps på rankingen med høyeste poengsum og en unik posisjon for nok et suksessår på pallen. Kari overrasket med et teknisk nivå og presisjon som hevet øyenbrynene hos både konkurrenter og presse i Marokko, og høster respekt og ros i internasjonale pressemeldinger i dag.

Annonse

 

Forholdene var av beste sort i Dakhla og Kari er fornøyd med sin egen innsats.

– Konkurransen har gått utrolig bra for meg. Jeg har brukt utrolig mange timer i vannet og det er derfor utrolig å kunne gjøre det så bra i åpningen på verdenscupen . Jeg er nå på vei til Lanzarote og håper jeg også her kan nå helt til topps. Motivasjonene mine er det i hvert fall ikke noe i veien med, sier Kari med et smil om munnen.

Schibevaag er for øyeblikket innehaver av syv verdensmestertitler og sikter på flere gjennom 2011 sesongen.