Ildsjel® Lars Lomsdalen, Hemsedal

Goggles alt inkludert

Goggles redefinert: Outlaw Switch

Med skribriller fra Hygge® får du Magnetisme & Magi – og kongerikets hyggeligste garanti.

Sist oppdatert: 1. november 2023 kl 13.58

Magnetisk og Magisk

Outlaw modellen fra Hygge® har vært på markedet siden 2015. Klassikeren er en gjennomtestet og brukervennlig skibrille med briljant optikk med 9/10 i Fri Flyt sin Goggle-Test. Etter 2 års utviklingsarbeid lanseres nå arvtageren som skal løfte produktet fra øverste hylle til en ny standard. 

Outlaw Switch er goggles redefinert: magnetfunksjonen muliggjør linsebytte på et drøyt sekund. Kombinert med premium pack / 3 linser vil øynene dine ha optimale arbeidsforhold – uansett forhold, hele døgnet.

 
Riktig linse til riktig forhold er viktig for skiglede og sikkerhet. Ildsjel® Oliver Carlin.
FOTO: a.thorin
Riktig linse til riktig forhold er viktig for skiglede og sikkerhet. Ildsjel® Oliver Carlin.
 

Produktet er gjennomtestet av våre kvinnelige og mannlige Ildsjeler® gjennom to sesonger. For deg som skulle bekymre deg for å miste linsa: Vetle Gangeskar, vinner av JR Freeride World Tour, har tatt doble backflips og triple tomahawks med magnet og linsa sitter som støpt.

Linsebytte på standardmodellene tar ca 15 sekunder. Men når det er vått, kaldt og mørkt, kan selv 15 sekunder være en barriere. Riktig linse til riktig forhold er viktig for både skiglede og sikkerhet, og med magnetversjonen av Outlaw gjør du linsebytte på et drøyt sekund. Behold marginene på din side med Outlaw Switch.

Alt i ett - mye for pengene

  • Komfortabel skibrille med god polstring

  • 180 graders sikt og utbyttbar linse 

  • Tre linser

  • Solid hardcase-etui med god plass

  • Gogglesock og oppbevaringspose i mikrober

Se bra ut – og se bra ut! 

Den gang Hygge-gründeren jobbet i sportsbutikk, la han merke til at mange valgte skibriller mest fordi de så kule ut og ofte endte opp med å en linse som var lite egnet for norske forhold. Dette motiverte Hygge-designerne til å lage goggles som fungerte uansett forhold.

Hygge® har siden 2015 bygd seg opp som en sentral leverandør av kvalitetsoptikk for skikjøring i Kongeriket Norge. Man skal se bra ut og se bra ut. Derfor er alle modellene tilgjengelige i premium-pakke med hele 3 linser.

 
Ildsjel® Vetle Gangeskar med resirkulert skibekledning og riktig linse til forhold.
FOTO: a.thorin
Ildsjel® Vetle Gangeskar med resirkulert skibekledning og riktig linse til forhold.
 

Brannmurteknologi 

Firewall® er House of Hygge sin proprietære og innovative teknologi for å sikre øynene dine optimale arbeidsforhold. Samtlige linser har 2-lags glass i italiensk polykarbonat, og de tre linsene i Premium pack dekker hele spekter av lysforhold døgnet rundt.

Samtlige Firewall®-linser blokkerer skadelig UV-lys. Samtidig slipper de inn riktig lysmengde og den konstruktive delen av lysspekteret slik at linsa fremhever konturer i landskapet. Det gir deg bedre oversikt og selvtillit i fjellet. Linsene er designet slik at de slipper inn ulike mengder lys.

På fagspråket måles dette i VLT –Visible Light Transmission. Sol-linsa har 16,6 % VLT, som altså filtrerer bort overflødig lys. Dette hindrer skadelig UV-stråling, hindrer deg fra å bli blendet og gir deg maksimum oversikt på klare skidager. 

Den lysere allround-linsa leverer 50,6% VLT. Denne kan du regne som arbeidshesten. Den er både effektiv og stilfull, og gir både briljant fargegjengivelse og optimal kontrast. 

Kveldskjøringslinsa slipper inn hele 76,5% av lyset og er laget for typiske norske forhold. Den høye lysmengden tillater at linsen gir briljant fargegjengivelse og optimal kontrast selv med minimal lysmengde tilgjengelig, slik vi jo er vant med her i Kongeriket Norge.

 
Lokal pokal fra Hemsedal Ole-Kristian Strøm holde beredskapen høy på pudderdager – hele døgnet.
Lokal pokal fra Hemsedal Ole-Kristian Strøm holde beredskapen høy på pudderdager – hele døgnet.
 

Penga tilbake-garanti 

Hygge® er den eneste produsenten på markedet som tilbyr fornøyd- garanti! Som de sier i Hemsedal:

«Sku’ru ikkji bi nøgd, gjer me skillingen attende»

Siden de startet med goggles i 2015 har ingen benyttet seg av garantien. Du får nemlig verdensledende optikk i pakka, men også lang levetid.

Alle linsene er behandlet med anti-ripebelegg og anti dogg belegg. Oppbevaringsboksen, gogglesokk og mikrofiberbag hjelper også til å ta godt vare på dine nye goggles.

Innovasjon og Lidenskap

Hygge® utvikler seg til å bli en fullverdig leverandør av fritidsbekledning. Men hvordan klarer en gjeng med skibomser med base i hallingbygda Hemsedal å konkurrere med etablerte globale merkevarer?

Noe av svaret ligger kanskje i husets lidenskap for skikjøring, samt evne og vilje til innovasjon. Selskapet bygger arbeidsplasser og bidrar til et bærekraftig lokalsamfunn i Hemsedal, og det har også stor betydning for forbrukerne.

 
Ansatte i Hemsedal får skriftig varsel om de ikke står på ski på pudderdager!
Ansatte i Hemsedal får skriftig varsel om de ikke står på ski på pudderdager!
 

Hygge® er kjent for å gå sin egen vei med sin unike kvalitet og sjarm. Det startet med bare 6000 kroner i startkapital. Gründer Christian Schou oppdaget slakk line på klatreboms-tur i Yosemite. Da fikk han for seg å produsere slakkline-utstyr selv. Det tok bare tre uker fra idéen til slakkline-pakka fra House of Hygge så dagens lys – som verdens aller første! 

Plutselig kom det inn bestillinger til det hyggelige huset fra alle kanter, og i begynnelsen var inntekten god nok til å tjene selskapets edle formål: Bruke overskuddet til å stå på ski hele vinteren!

Det resulterte i mange skiturer til fjern og nær, og flere sesonger i Chamonix. Selskapets prioriteringer og personalpolitikk er den dag idag knallhard: De beste skibildene havner på Wall of Fame. Men hvis bedriftens ansatte ikke står på ski på pudderdager får de skriftlig varsel av daglig leder– og bilde av seg selv hengt opp på Wall of Shame.

Hygge®

Rotfestet i Hemsedal. Startet som verdens første slakklineprodusent i 2004 og utvikler seg til å bli en fullverdig leverandør av fritidsbekledning. Lanserte skibekledning ifjor, MTB bekledning i sommer, og Magnetbriller i november. Har kontor og flaggskip-butikk i Hemsedal sentrum.


Sjekk ut houseofhygge.no eller følg oss på sosiale medier (Instagram & Facebook) for mer inspirasjon.                                    

Publisert 30. oktober 2023 kl 14.16
Sist oppdatert 1. november 2023 kl 13.58
Relaterte artikler
STEMNING: Sol og solid show under åpningen av Døds World Tour 2023 i TønsberG. Foto: Arild Brun Kjeldaas.
Døds World Tour Tønsberg 2024

Se video av vinnerhoppet til Oscar (15)

KAN VÆRE LEKEN: En trend innen elsykler er at produsentene også lager lettere modeller med mindre motor og batterier. Det gjør også at syklene blir mer lekne. Foto: Jørgen Braastad/VG.
Fordeler og ulemper med elektrisk stisykkel

Dette må du vite om elsykkel på sti

HVALER: Oda Johanne Stokstad Brødhold på solrike Ørekroken, Hvaler. Foto: Christian Nerdrum
Prosessene bak den termiske vinden

Blir det solgangsbris, eller!?

MAJESTETEN: Anders Eide og Ole Halt vik på vei opp Vestgjelet. Foto: Terje Aamodt
Kom mai, du skjønne milde - Vår i Romsdalen

Vinter oppe, sommer nede

Teknikktips til nybegynneren

En guide til alle ferskinger på wingfoil

NIVÅ: Mikkel Brusletto Kaupang setter en dobbelcork til forward i Vestlia på Geilo.
Mikkel Kaupang sprenger grenser på Geilo

– Han er verdens beste på det han gjør

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen