Skifilmkonkurransen slo an og det kom inn mange fete edits i fjor. Formålet var å dokumentere skiglede og Sognanatur. Det florerer av goproedits og andre amatørfilmer på nettet, og Fjellsporfestivalen ser det som utrolig viktig med slike filmer, da det representerer sunne verdier blant folket. Og vi ønsker å gi noe tilbake i form av en konkurranse med fete premier, og en hjelpende hånd med publisitet på nettet, sier YouPow sjef Ivar Løvik.

Sesongstarten har ikke gitt de samme snømengdene som i fjor, men værmeldinga er bra. Fjellsportfestivalen i Sogndal går av stabelen fra 21. til 24. februar, og flotte premier vanker til den beste filmen som presenteres under festivalen.

Annonse

LES OGSÅ: Klart for Fjellsportfestival

– Vi fikk inn mange fete edits i fjor og inviterer til ny konk i år. Nivået på filmene som kom inn i fjor var imponerende, og vi ser at konkurransen har funket slik vi ville, sier Løvik.

 YouPow går enkelt og greit utpå og lage den feteste 2-minutts skifilmen. Om det er park, storfjell, eller humor spiller ingen rolle. Deltakerne kan bruke materiale fra hele denne sesongen, men det må være filmet i Sogneregionen, så deltakere som kommer til festivalen har god mulighet til å mekke noe fett og delta under oppholdet.

Premiepotten:

1. plass: 10 000,-

2. plass: 3500,-

3. plass: 2500,-

Les mer om Youpow og Fjellsportfestivalen her!

Og til slutt: Her er verdenspremieren på Yupow-promofilmen!