Vant skred-stipend

Maria Leganger og Esben A. Nilssen vant bloggstipend på 5 000 kroner fra Snøskred – nei takk-kampanjen.

Sist oppdatert: 27. desember 2017 kl 22.59
SKREDBLOGGE-VINNERE: To vinnere av stipend på 5 000 kroner + masse stæsj er kåret – og vinnerne skal blogge om toppturlivet på friflyt.no gjennom vinteren.
SKREDBLOGGE-VINNERE: To vinnere av stipend på 5 000 kroner + masse stæsj er kåret – og vinnerne skal blogge om toppturlivet på friflyt.no gjennom vinteren.
Lesetid: 2 minutter

– De skal nå gjennom vinteren hver komme med fem blogginnlegg i tekst og bilder med tanker og betraktninger rundt toppturlivet på ski. Med fokus på de gode turopplevelser og spesielt relatert til skredutfordringer og tryggere ferdsel i fjellterreng, sier Espen Nordahl, som er hjernen bak kampanjen og stipendet.

Blogginnleggene blir publisert på friflyt.no i løpet av vinteren. Slik beskriver Nordahl hvorfor det ble Leganger og Nilssen som vant stipendet:

– De viste stor entusiasme for tematikken topptur- og snøskredutfordringer. Toppturlivet med alle sine utfordringer er et mangesidig liv. Kunnskap er viktig for å fylle dette livet med en trygghet som gir opplevelser man føler seg komfortabel med og som gjør at alle kommer hjem fra tur hver gang. Det er viktig å bruke alle tilgjengelige kanaler, og blogginnlegg er en slik måte. Den personlige tilnærmingen tror vi er veldig viktig faktor for at folk skal kjenne seg igjen. Dette handler jo også mye om følelser. I denne konteksten representerer Esben og Maria to ulike personligheter, både hva gjelder alder, bakgrunn og tilnærming til toppturlivet. Men hver på sin måte har de uttrykt en bevisst engasjert holdning til livet ute i snødekte fjell. Så her vil vi nok få blogginnlegg med ulike refleksjoner som hver på sin måte vil bidra positivt med gledespredende blogginnlegg rammesatt av innspill til tryggere ferdsel i vinterfjellet. Vi gleder oss!

Alle bloggene blir publisert på friflyt.no gjennom vinteren.

Publisert 27. desember 2017 kl 22.59
Sist oppdatert 27. desember 2017 kl 22.59
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

annonse
jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen