Fri Flyt sendte en kjapp melding til Fredrik Solnes Dahle, som er en av stjernene i filmen til Team Tits. Ikke minst et skitalent man skal se opp for i fremtiden. Nå er han og den beskjedne filmgjengen fra Sogn høyaktuelle med backcountry-jibbefilmen du ser i denne saken. Dessuten stikker alle gutta av med en som stakk av med månedspremien i filmkonkurransen Berghaus Trophy, som er en Mt. Asgard-jakke fra (ja, du gjettet riktig) Berghaus.

– Jaja, Fredrik. Gratulerer til deg og puppegutta som månedsvinner av Berghaus Trophy. Dere vinner en jakke fra Berghaus hver - og er med videre i trekningen av en Chamonix-tur. Hva sier du til det?

Annonse

 Sjukt fett! Såg ikkje dan komma

– Men hva kan vi si om denne filmen, egentlig? Det er ikke så mye pupper å se? Er det et hint om at det gjemmer seg noe mer bak?

– Navnet på filmen e ei intern og lite kreativ greie og ha minimalt med innhold å gjera. Filmen blei egentleg laga for å vise alternativ pudderkjøyring på fjellsportfestivalen i fjor. Sjølv om innsatsen kanskje va litt tafatt blei resultatet ganske ok.

 

Men håpet er ikke ute for de andre bidragsyterne som var med i månedskonkurransen, eller de andre bidragene som er lastet opp da alle filmene er med trekningen av hovedpremien, som er ei drømmeuke i Chamonix med reise, opphold og guiding.
 
For å bli med i filmkonkurransen kan du ta turen hit!