Store mengder snø hadde dumpet ned i Troms på fredag og lørdag og spørsmålet var egentlig bare HVOR man skulle dra på søndag, ikke OM. Andreas og Nils Hermann ble med på tur.

Valget falt på Kjostind i Lyngen da det så ut som det var lite snø i starten på Store Russetind som var førstepri. Kjørte rundt og parkerte nede ved Ura ca halv ti. Skibæring opp til slutten på ura, over kanten var det mer enn nok med snø og god såle.

Noen var foran oss og hadde tråkket spor opp til ca. 600 meter. De snudde der pga diverse plager, og vi brøytet vei videre. Kom oss opp til like under toppen av skirenna på Kjostinden, men droppet de siste høydemeterene da jeg syntes snøen var litt vindpakket og sprakk opp ved belastning. Med tanke på de store snømengdene som hadde kommet på kort tid var det nok like greit.
Nedkjøringen ble episk, selv om det å ha ski på beina igjen var noe uvant. Og en god unnskyldning for å tryne i tredje sving. Andreas hadde stort sett bare kjørt ski på elendig føre sørpå og oppdaget at pudderkjøring var ganske okei. Kom oss ned før det ble mørkt, stoka og overlykkelige etter en fantastisk tur. Kaldt hele dagen, ca -10 grader, og kakaoen på ferga smakte ekstra godt.

Denne bloggposten stod opprinnelig på alpinklatring.blogspot.no.

Se video her: