Nye eiere på Rå sport

Sportsbutikken Rå sport i Oslo skifter både eier og daglig leder, men styreleder avviser at det er snakk om konkurs.

Sist oppdatert: 30. august 2013 kl 12.56
FASTE KUNDER: Tanner Hall (til høyre i rød hettegenser) har vært innom Rå sport to år på rad, og i fjor kom han med kumpanene Henrik Harlaut og Phil Casabon på slep. Butikken var full av folk, men ikke så mange at de ble kvitt varelageret. Foto: Tore Meirik
FASTE KUNDER: Tanner Hall (til høyre i rød hettegenser) har vært innom Rå sport to år på rad, og i fjor kom han med kumpanene Henrik Harlaut og Phil Casabon på slep. Butikken var full av folk, men ikke så mange at de ble kvitt varelageret. Foto: Tore Meirik

– Det verserer en del rykter rundt Rå Sport blant både leverandører og konkurrenter. Vi har nå funnet en løsning med nye eiere som ønsker å drive Rå Sport videre som en ski- og fjellbutikk. Denne uken slutter Martin Haglev som butikksjef i Rå Sport. Han har vært fremtredende i å bygge opp windsurferavdelingen i Rå Sport. Martin har valgt andre utfordringer utenfor sportsbransjen fremover og jeg takker for jobben han har gjort, sier styreleder Gunnar Grosvold.

Den forrige eieren, Braganza AS, forklarer salget med for lave marginer på driften, til tross for god omsetning. Braganza driver i utgangspunktet med reiseliv og flyvirksomhet, og sier i en pressemelding til Fri Flyt at «eierskapet i Rå Sport har ligget utenfor vårt fokusområde. Drift og oppfølging av Rå Sport har tatt unødvendig mye tid fra  vår hovedvirksomhet».

– Axl Sport AS overtar Rå Sport sitt lager og merkenavn fra 1. januar 2014. Rå Sport vil drives videre i dagens lokaler i Parkveien. Axl Sport AS driver i dag en fjellsportbutikk i Sandvika Storsenter under merkenavnet Tøft Terreng  og vil satse på å bringe Rå Sport og Tøft Terreng  opp som en hovedaktør innen outdoor, og spesielt ski  i Oslo-området, sier Grosvold.

– Hva kan du si om framtiden til Rå sport?

– Rå har utfordringer med høyt varelager i enkelte kategorier. Fokus de neste månedene vil være å presentere en skibutikk med bredt sortiment, etterspurte og relevante varer. Det vil også være fokus på å bli kvitt «gammel moro», derfor har vi planlagt mye salgsaktiviteter fremover.

Publisert 30. august 2013 kl 12.56
Sist oppdatert 30. august 2013 kl 12.56
annonse
Relaterte artikler
Hedvig Wessel feirer at hun er blitt verdensmester i frikjøring
– Dette er bare begynnelsen

– Dette er bare begynnelsen

Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

annonse
jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

skikjører som tar salto
Vetle Gangeskar i form

Bestemann i NC i Hemsedal

Høkkers Freeride
Se bilder og resultater fra Høkkers Freeride

Høkkers: – Rekordpåmelding

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen