Kruse topptur avvikles

Gründer Björn Kruse avvikler Kruse topptur, som blant annet importerer Black Diamond til Norge.

Sist oppdatert: 28. august 2014 kl 12.03
GIR SEG MED IMPORT: Björn Kruse er mannen bak Kruse topptur, som nå avvikles. Hvem som tar over importen av Black Diamond til Norge er ikke bestemt. Foto: Christian Nerdrum
GIR SEG MED IMPORT: Björn Kruse er mannen bak Kruse topptur, som nå avvikles. Hvem som tar over importen av Black Diamond til Norge er ikke bestemt. Foto: Christian Nerdrum

– Jeg har vært i bransjen og drevet for meg selv i snart 15 år. Det er lenge det, og sånn min verden har utviklet seg er det fint å gi seg nå. Jeg har i dag mine største verdier i Romsdal. Familie, Romsdal Lodge og guidejobbing. Vil bruke mer tid på dette fremover og satser på litt mer kortreiste oppdrag, sier Björn om avviklingen.

Hans kollega i Kruse topptur, Anna Andreasson, tar over importen av Houdini i firmaet Houdini Sportswear AS, og får med seg deres gamle kollega fra Kruse topptur Josef Nystrøm. Det er ikke klart hva som skjer med Black Diamond –som lager ski- og klatreutstyr- og klatremerket Boreal.

– Jeg har god dialog med leverandører og kunder, så jeg gir meg på en måte på topp. Har lagt til rette så Anna tar Houdini videre, med henne ved roret er merket i trygge hender. Black Diamond er foreløpig ikke bestemt men jeg vil gjerne se det i noen proffe hender da merket er noe av det feteste som fins på planeten, sier Björn Kruse.

Publisert 28. august 2014 kl 12.03
Sist oppdatert 28. august 2014 kl 12.03
annonse
Relaterte artikler
Vetle Gangeskar RFC 2024
Slik gikk Røldal Freeride Challenge 2024

Slik gikk RFC 2024

FALLET: Like før droppet hektet deltageren skien slik at den falt av. Den bratte facen gjorde at hun skled ned fjellsiden.
Junior freeride i Røldal

Dramatisk fall under konkurranse

IKONISK: For mange er afterski like obligatorisk som å stå på ski når de er i fjellet.. Foto: Kalle Hägglund
Tips til de som «går all in»

Do's and dont's på afterski

jenter som klemmer og gråter
Knuste alle i Verbier

Hedvig Wessel er verdensmester!

jente med ski
Frikjøringscamp for jenter i Røldal

– Noe eget med den jentestemninga

annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen