– Sesongen startet bra i Hemsedal, hvor vi fikk mye pudder, og dype forhold. Etter det reiste jeg til Sveits og Verbier hvor det egentlig ikke var så mye snø. Vi fikk rapporter om ekstreme mengder med snø i Norge, mens vi koste oss på shitfuck-conditions, sier Holtet.

Skikjøreren fra Oslo brukte deretter at år i Sveits, Italia og Frankrike, og resultatet ble en sesongrecap filmet med GoPro-kamera. 

– Hvordan har året vært?

– Verbier er jo et helt rått sted, og det var utrolig mange kule folk å stå på ski med. Generelt god stemning! Jeg fikk kjørt mye fete linjer, og det har blitt en god del høkking. Oppsummert så er det den beste sesongen jeg har hatt på ski så langt. 

– Du mista kameraet ditt. Hva skjedde?

– Goproen forsvant i Italia da det var som dypest. Jeg skulle droppe ut en klippe, og i landinga var det en klump jeg landet på. Jeg så ikke den komme, og da jeg reiste meg opp igjen oppdaget jeg at kameraet ikke lenger var der. Jeg leita litt, men måtte gi opp etterhvert. Det var synd, for gikk glipp av en del god footage på grunn av det, sier Holtet.

Se sesongediten her: