Et år i Verbier

Sindre Aarøy Holtet forlot den norske drømmesesongen for et år i Verbier. Det ble han både straffet og belønnet for.

Sist oppdatert 21. september 2015 kl 09.33
DRØMMEÅR: Sindre Aarøy Holtet startet Verbier-oppholdet
DRØMMEÅR: Sindre Aarøy Holtet startet Verbier-oppholdet

– Sesongen startet bra i Hemsedal, hvor vi fikk mye pudder, og dype forhold. Etter det reiste jeg til Sveits og Verbier hvor det egentlig ikke var så mye snø. Vi fikk rapporter om ekstreme mengder med snø i Norge, mens vi koste oss på shitfuck-conditions, sier Holtet.

Skikjøreren fra Oslo brukte deretter at år i Sveits, Italia og Frankrike, og resultatet ble en sesongrecap filmet med GoPro-kamera. 

– Hvordan har året vært?

– Verbier er jo et helt rått sted, og det var utrolig mange kule folk å stå på ski med. Generelt god stemning! Jeg fikk kjørt mye fete linjer, og det har blitt en god del høkking. Oppsummert så er det den beste sesongen jeg har hatt på ski så langt. 

– Du mista kameraet ditt. Hva skjedde?

– Goproen forsvant i Italia da det var som dypest. Jeg skulle droppe ut en klippe, og i landinga var det en klump jeg landet på. Jeg så ikke den komme, og da jeg reiste meg opp igjen oppdaget jeg at kameraet ikke lenger var der. Jeg leita litt, men måtte gi opp etterhvert. Det var synd, for gikk glipp av en del god footage på grunn av det, sier Holtet.

Se sesongediten her:

Publisert 21. september 2015 kl 09.33
Sist oppdatert 21. september 2015 kl 09.33
annonse
Relaterte artikler
annonse

Fri Flyt utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalister: Tore Meirik | Christian Nerdrum | Henning Reinton (magasinansvarlig)

Kommersiell leder: Alexander Hagen