Som alltid arrangeres det ski- og snowboardcamper på Stryn, et populært reisemål for barn og ungdom i feriene - når foreldrene må jobbe. Det nye i år er Quiksilver camp for ski og snowboard, som arrgangeres av Stryn kommune i samarbeid med Quiksilver. Stryn kommune legger ikke skjul på at de gjerne vil vise frem sommersnøbygda til flest mulig unge ski- og brettkjørere.

- Med denne campen ønsker vi å vise fram den fine naturen til barn og ungdom, og få dem til å like den, forteller Jørn Sønsterudbråten i Stryn kommune.

Annonse

Med parkbyggere fra Åre skal parken på Stryn i år bli mye bedre, og det legges derfor opp til et bra grunnlag for campene. Noe det snakkes mest om, er den 25 meter lange step-downen, som kommer til å ligge i ekspert-linjen i parken. Sommerskisenteret har også hentet inn en egen rail-konstruktør, Lars "Laffa" Mattson. Ellers er det som kjent snørekord på Strynefjellet for tiden, noe som helt klart ikke gjør pudderet mindre attraktivt.

Quiksilver snow camp tar med seg hele det norske Quicksilver-teamet som ski- og brettinstruktører, med navn som Espen Linnerud, Kjetil Håheimsnes og Adi Velic på listen. Det europeske Quiksilver-teamet skal også være på vei. Instruktørene skal følge alle deltakerne på campen og gi dem tips. Campen er egentlig for jibbere, men hvis det blir pågang av frikjørere, kommer arrangøren til å innhente innstruktører til dette.

Her er listen over campene:

Girlie snow camp

19.-26. juni

Snowboardcamp for jenter. Jentene skal ha det gøy og morsomt, og øke ferdighetsnivået sitt.

Pris: 490 euro/ 4060 kroner

Snowboard summer camp

20.-24. juni (ungdom) og 27. juni-1. juli (voksen)

Den tradisjonelle “Snowboard Summer Camp” som arrangers for 17. gang. To forskjellige uker, en for voksne og en for ungom. Målet er å forbedre deltakernes ferdighet.

Pris: 2990 kroner inkl. treninig og heiskort 5 dager + camp t-skjorte

Quiksilver snow camp

1.-7. juli og 8.-14. juli

Årets campnyhet! Det legges opp til ski og snowboard, med andre aktiviteter når man ikke er på breen.

Pris: 3590 kroner inkl. kost og losji, buss tur/retur skisenteret, heiskort, instruksjon

Se Stryn sommerskisenter sin link til de forskjellige campene til høyre.

Tekst: Oscar Semb Fredricsson