Det var et litt redusert startfelt som manna seg opp, da noen av de sentrale aktørene hadde lurt deg unna, med mer eller mindre gode (les; dårlige) unnskyldninger.

Det var iallfall tydelig at de som stilte ikke hadde til hensikt å holde igjen noe som helst.

Primus motor, Daniel Gangsø, fikk ordna en dommertrio bestående av Dennis Risvoll (småskadet etter helgens strabaser), Andre Villa (habil mopedist) og undertegnede (fortsatt pensjonist).

Bordet var duket for den yngre garde, og de leverte til gangs! Juniorklassen med fem deltagere i alderen 11-14 år, imponerte mest av alle, og leverte run som hadde havna laaaangt oppå lista i Norgescupen som var helga før.

I seniorklassen ble det som vanlig et rotterace, og det var tydelig at noen hadde øvd inn nye triks. Til og med sjølutnevnt veteran Anders Bersu, diska opp med 3`ere der han holdt i ene skia med hånda. Grab kaller han nyvinningen.

Topp tre plasseringene, stod til slutt mellom Erik Schjølberg, Øystein Aasheim og Henrik Gangsø. Sistnevnte trakk det lengste strået, og feiret seieren med ny frisyre. Henrik har med årets seier, to napp i den prestisjetunge vandrepokalen, og er dermed «the man to beat» neste år!

Det blir fortsatt spekulert i hvorfor Torgrim Vole, plutselig skulle på hytta, og hvorfor Frikk Tore Kristiansen plutselig skulle på Høvringen, men vi lover å komme tilbake med svar på dette når det dukker opp. Kan ellers melde om at Ola Reidar Nyra Nyrnes, kjørte to gode run uten å få skuldrene ut av ledd, og at Ove Nestvold som vanlig ikke deltok.

Arrangementet ble avsluttet med afterski, og påfølgende bankett på Svee.

Resultater, Trollhøe Høkker´s klubbmesterskap 2015:

Junior:

 1. Svein Løkken

 2. Pål Løkken

 3. Erland Skogum

 4. Sivert Brimi Ottesen

 5. Einar Olsen

Senior:

 1. Henrik Gangsø

 2. Øystein Aasheim

 3. Eirik Schjølberg

 4. Omund V. Sletten

 5. Hans Petter Bakke

 6. Ola Reidar Nyrnes

 7. Anders Bersu

 8. Trond Einstulen

Se Øystein Aasheims 2. plass run på Skavlein: