En drøss fotografer har sendt inn sine bilder for å knive om premien denne uka. Folk har funnet pudder overalt – til og med i Nord-Norge og Japan (ok, kanskje ingen bombe) har folk kjørt litt dyp og temmelig myk snø – i nydelig lys fra sola som er tilbake. Se alle bildene i galleriet under, og stem på din favoritt under fotografenes info om sine blinkskudd:

Jørn Finstad:

– Legendarisk Skeikampen tirsdag, telles tirsdag som helg dersom føret er godt nok?  Bilde 1: Jørn Finstad. Bilde 2: Audun Strandbakke. Spot: Bekkedal på kartet til Anleggesråning på Skeikampen-artikkelen.

Håvard Dalen:

– Melder om solide forhold i Eikedalen om dagen. Sondre Folkedal og Bård Kjetil Lien står å speider etter ukjørte linjer.

Brynjar Tvedt:

– Tatt i Sogndalsdalen. Skikjøreren er Jørgen Simonsen.

Signar André Nilsen:

– Noen bilder fra Lofoten hvor sola skinner for tiden.

Christopher Jahn:

– Takk for at dere sprer skiglede igjennom vinteren, alltid digget bladet deres! Her er noen bilder fra helgeskikjøring i Japan.

Linn Eide:

– I håp om å finne den litt av den fine snøen i vossaområdet etter mye vind natten før fant vi disse fine putene. Snøen var kompakt, men garanterte myk landing. Nok en super skidag denne sesongen!

Siri Forren:

– Min mann Kristian Aune tok dette fantastiske bildet av vår sønn @magnusforren i Vangslia Oppdal lørdag 17. februar. Blinkskudd med telefon - uten filter!

Morten Hagen:

– Gleder oss til fjellsportfestival på heimebane i Sogndal til helga. Etter eit vanvittig eventyr-vinter til nå så håpa vi på like gode forhold som vi hadde her i underkant av Spefjedlet i Sogndal lørdag 17. februar 2018.

Jørgen Haug Myhr:

– Tur lørdag 16.feb. Seks uker uten nevneverdig snøfall gjorde at vi ga opp håpet om pudderjakt og planla en kreativ ryggtravers rundt Gjømmerdalsbreen, en bortgjemt bre bare en halvtimes kjøring fra Tromsø. Planene ble fort endret da vi fant fristende snø: øksene ble på sekken og dagen ble over all forventning. Her kjører Finn Kristoffer Hovem ned Gjømmertind i kveldssola (forøvrig ikledd trikot, kanskje OK at avstanden til motivet ble vel langt).

Vegard Voll Bøyum:

– Dette biletet er tatt på Ringvassøya i Troms. Sjølv med lite nedbør er det mange plassar i Troms som har fint føre og sol!

Kristian Stornes:

– Bilde er fra Stordal Alpinsenter i går, og motivet er jentungen i huset på snowboard for tredje gang, sklir ned Nakkeløypa. Utsikt inn Seljebotn.