Tross for en tropisk vår og mye snøsmelding har Folgefonna Sommerskisenter greid å holde parken i sesongens beste shape hele uken. Fra topp til bunn er det pakket med rails, jibs i alle størrelser og sidehits i tillegg til den vanlige trippellinja i bunn.

Rundt 60 deltagere har vært med på What! Summer Camp på Folgefonna sist uke, der utøverne har fått testet ut masse nye triks i den myke sommersnøen. Dobbelflipsene har sittet løst og denne uken er det en ny gjeng som skal nyte finværet sammen med Oscar Wester, Johan Berg, Niklas Eriksson og Emil Granbom som er noen av coachene i år. For å toppe det hele kom Øystein Bråten til Fonna på mandag for å være trener.

– Vi har i tillegg til daglige konkurranser og shred i parken bygget et fett hopp spesialtilpasset for å lære seg nye triks på, sier David Kantermo som har ansvaret for shapingen av hoppet.

SEND: Hoppet er perfekt for å gå stort og lære nye triks på. 

Foruten basen i sommerskisenteret har campen også tilgang på vannhopp, sommer-rail, trampoline og innendørs skate-bowl i tillegg til bading og fjorden som Jondalen og Hardangerfjorden har å by på.