Ski

Oslopolitikerne positive til X Games
Byrådet i Oslo sier ja til å betale for X Games i hovedstaden i 2016. Får de ja fra Frp er pengene i boks, og partiets eldregeneral, Carl I. Hagen, er positiv.
Forsker på BC-jibbing
Marius Andersen og Gjermund Engh har skrevet bacheloroppgave om fenomenet backcountryjibbing, og funnet ut at BC-jibberne slett ikke vil være som vanlige toppturfolk.
Italienske hemmeligheter
Frikjøringsperlen Courmayeur i Italia får sin velfortjente dose oppmerksomhet i nyeste utgave av Fri Flyt –som kommer i kiosken i dag.
Innvikla utvikling?
KOMMENTAR: Gus Kenworthy vant med det mest tekniske halfpipe runnet vi har sett, hva sier dette om utviklingen på ski i dag?
PRØVD: Northern Playground ullundertøy
Northern Playground er det norskdesigna ullundertøyet som vant pris på årets ISPO-messe. Men hvor bra er det egentlig?
Merke: Northern Playground | Utstyr
XMoment i gang
Fotokonkurransen XMoment er i gang, og nå kan du laste opp ditt bidrag.
Annonse
Blir det færre snøskredulykker av skredvarsling og offentlig satsing?
KOMMENTAR: Kjeitl Brattlien i NGI etterlyser øremerkede, statlige midler for å finansiere arbeidet med rapportene etter dødsulykker i snøskred i Norge.
Jeg er verdens beste skikjører
Hvem har egentlig tid til å gå inn i naturen, bare være der og nyte, når poenget i dagens samfunn er å komme først i mål?
Jentenes egen skicamp
Frikjøringsprofilene Anja Alme Gardli og Linn Cecilie Mæhlum arrangerer topptur- og freeridecamp kun for jenter i Romsdal i vår.
Førstemann på tur
Om du kjemper i teten, eller bare vil se hvordan det går; det er mulig for alle å bli med på en av vinterens randonee-konkurranser. Her er oversikten.
Freeski TV: Cortina
Salomon Freeski TV-gjengen gjør som James Bond: Reiser til Cortina og gjør helikopter.
Krever ulykkesrapportene tilbake
Tormod Granheim er sjokkert over at NGI slutter å lage rapporter etter skredulykker i Norge –rapporter han mener aldri har vært like nødvendige som nå.
Megatalentet Mary
Andre runde av søringenes freeskicup gikk av stabelen i Sauda sist helg, og Mary Birkeland bekrefta nok en gang at hun er ei jente for framtida.
Ny snørekord på Folgefonna?
Folgefonna ligger an til å slå fjorårets rekordstore snømengder ved sesongstarten i april.
Hvor er du nå Stian Overå?
Et av høydepunktene til frikjøringslegenden Stian Overå er en knusende X Sports-seier i Sega Rally Championship.
En hyllest til vestnorsk «skaresnø»
Pent.no sitt varsel for Sogndal under Fjellsportfestivalen: Regn, regn, regn, vind, vind og vind! Skredfaregrad 4!
Ulsletten årets badass
Petter Ulsletten slo Henning Hansen Pytte i en rekordjevn finale og ble årets Bad Ass of the Year under Snowstock i Kongsberg i helga.
Annonse
Ragazze Rosa: Secret Spot
Pudderjentene finner hemmelige godsaker!
Pudder i Ålsheia
HELGEBILDET: Denne uka vanker det pudderbilder fra både Chamonix, Ålsheia, Mo i Rana, Sunnmøre og Engelberg –uten sammenligning for øvrig.
Vant med dype bilder fra Røldal
HELGEBILDET: Med seks dype pudderbilder av frikjørinsgkidsa i Røldal tok Pelle Gangeskar seieren i ukas helgebilde-konkurranse.
3. plass i comebacket
Tiril Sjåstad Christiansen imponerte stort ved å bli nummer tre i sin første konkurranse etter at hun skadet kneet for halvannet år siden.
Vant med dobbelcork 1260
Vebjørn Svorkmo gikk til topps i dagens norgescup i big air i Wyller, og dermed leder oppdalingen norgescupen sammenlagt.
Annonse