Om Fri Flyt AS

Fri Flyt AS er gir ut magasinene Fri Flyt, Terrengsykkel, UTE, Klatring, Playboard og Landevei, publiserer ledende nettstedene for aktivt frifluftsiv, arrangerer festivaler og konkurranser, gir ut bøker og distribuerer DVD-filmer.

Fri Flyt AS ble etablert av entusiaster i Bergen 1998, og ble drevet på dugnad de første årene. I dag holder vi til i Oslo og har 20 ansatte. Men entusiasmen for lekent friluftsliv og god journalistikk er like stor, samtidig som vi har blitt et av de største fagmiljøene for moderne friluftsliv. 

Fri Flyt og www.friflyt.no

Fri Flyt er Norges ledende sportsmagasin, og har ledet utviklingen innen "bratt friluftsliv" i mer enn ett tiår. Fri Flyt har oppnådd internasjonal anerkjennelse for kvalitet og innhold. Fri Flyt skriver om ski, brettkjøring, padling, klatring, kiting, surfing, windsurfing, sykling og bratt friluftsliv. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene. Fri Flyt engasjerer og inspirerer

Nettstedet friflyt.no er et unikt møtested for aktive ski- og friluftsentusiaster. Som nyhetskilde og sosialt, interaktivt møtested er nettsiden unik i sin sjanger. Hele 70.000 ski- og brettentusiaster besøker nettstedet hver måned.

TERRENGSYKKEL og www.terrengsykkel.no

Magasinet TERRENGSYKKEL er norges ledende sykkelmagasin som inspirerer alle på to hjul, enten du sykler ritt, leker på sti, bruker heis til toppen eller sykler i terrenget for å mosjonere og trener. Bladet har på kort tid blitt det toneangivende magasinet for terrengsyklister i Norge. Terrengsykkel er spekket med nyheter, tester, portretter, stigider, treningstips, mekkeskole, tricktips, reiseartikler og selvsagt førsteklasses bilder. I 2008 vant Terrengsykkel pris for beste forbrukersak, utdelt av Magasin- og Ukepresseforeningen under Nordiske Mediedager.

Nettstedet www.terrengsykkel.no er det største sykkelnettstedet i Norge. Terrengsykkel.no har et svært aktivt og nyttig forum, og har i tillegg stiguider for store deler av landet, oppdaterte nyhetssider, rittoppdateringer og teststoff.

Klatring og www.norsk-klatring.no

Klatring er skandinavias største klatreblad, og formidler det som rører seg i det norske klatremiljøet. Ikke en stein eller bevegelser for liten, ikke en vegg er for stor eller rute for lang.

Klatring skriver om klatrekonkurranser, trening, inneklatring, buldring, klippeklatring, fjellklatring og bratte fjellturer fra hele verden. Vi trekker fram den unge og lovende generasjonen klatrere, og gir innblikk i den spennende norske klatrehistorien. I hvert nummer omtaler/tester vi utstyr og har en egen spalte om sikkerhet.

Nettstedet www.norsk-klatring.no gir deg daglige klatrenyheter, rapporter fra konkurranser, tester og et klatreforum hvor du kan diskutere med klaterer fra hele landet.

UTE og www.utemagasinet.no

UTE er friluftsfolkets nye favorittmagasin! UTE er veiviseren til de beste friluftsopplevelsene. Her finner du knallgode turtips, inspirerende reportasjer, nyttig utstyrsstoff, grundige produkttester og mye mer. UTE skriver om fjellturer, skiaktiviteter, havpadling, ekspedisjoner og spennende reisemål. Hver eneste gang har UTE også aktuelle debatter, bokomtaler, intervjuer med friluftslivprofiler, turtips for barnefamilier og oppskrifter til hvordan du kan lage god turmat.

På nettstedet www.utemagasinet.no finner du nyheter, reiseartikler, tester og turtips.

LANDEVEI og www.landevei.no

Landevei er et entusiastmagasin, krydret med stjerneportretter,forbrukerstoff og romantiske fortellinger om sykling i hele verden. Vår visjon er å være en kilde til inspirasjon, for deg som syklist.
På nettstedet http://www.landevei.no/ finner du nyheter, rittresultater, bilder, reiseartikler, tester og tips til sykkelturer.

PLAYBOARD og www.playboard.no

Playboard er bladet for brettfolket, og har fulgt miljøet siden 1998. Den lille redaksjonen skal levere en solid dose skate, snow og surf i løpet av et år – og gleder seg til det!

Playboard skriver om de nye talentene, de gamle heltene og de midt i mellom. De feteste turene, de råeste filmene og et underbyggende fokus på friheten og kreativiteten som råder i brettmiljøet.

På nettstedet http://www.playboard.no/ finner du nyheter, videoer, bildeserier, reiseartikler, tester og konkurranser.

Arrangementer

Hvert år arrangerer vi en rekke festivaler og møteplasser for våre lesere. Les mer om hver enkelt arrangment på de respektive nettstedene.
Highcamp – www.highcamp.no, Europas største toppturfestival
Megapark – www.megapark.no, jibbemekka på Oppdal
Terrengsykkelrittet – www.terrengsykkelrittet.no, rittet som tar terrengsyklister på alvor
Utflukt - utflukt.terrengsykkel.no, sosial stisykling 
Fjellfilm – www.fjellfilm.no, fjellfilm i fantastiske omgivelser
Filmtour – www.filmtour.no, filmturne med årets beste skifilmer

Følg også med på friflyt.no for andre filmpremiere, foredrag og kurs. 

Forlag

Fri Flyt gir jevnlig ut bøker knyttet til aktivitetene vi skriver om. Vi har blant annet gitt Toppturer i Norge, Norske Perler, Fjellbarna, Skredfare, Førstehjelp på Tur, Jenter på langs, På Ski fra Everest og Den lille snøskredboka. Les mer om våre bøker under bøker i toppmenyen.

Har du manus eller bokideer du vil diskutere med oss? Send oss en mail!

Nettbutikk

www.ffshop.no får du kjøpt abonnement til våre magasiner, filmer, bøker, klær og billetter til arrangementer.

Kontaktinfo:

Fri Flyt AS
Postboks 4767 Nydalen
0421 Oslo

Tel: 22 04 46 00
Faks: 22 04 46 09

Epost redaksjon  Epost abonnement Epost salgsavdeling  Epost andre henvendelser                    

Annonse