whiteout?

hva sier folk om whiteout? er det god sos? jeg synes de er jævlig flink og synes de er kul som ikke reklamerer og bare selger varene sine i prima butikker og ikke i homo- kjeder som g-sport...

Whiteout er nice!!!grin

Eg har whiteout jakka og er godt fonøyd med den. Fått bare fine komentarer som " den jakko skall eg stjela av deg". Eit godt kjøp.

Kor selge di Whiteout jakker ??
Noen som veit om noen andre råe knall farga jakker ? Knall rosa f.eks cool

jeg selger et sett whiteout nå, cosmonaut jakke og yuri bukse, begge i rødt og XL! veldig pent brukt, ingen skader, og du kan få en meget hyggelig pris!!
ta kontakt for pris ++!

har faktisk bare sett EN fyr med whiteout klær, og det var på et bilde.. joda det er fet med whiteout, men er totalt uenig i at g-sport er homo-butikk.
hvorfor betale 4-500 kroner for ei quicsilver t-sjorte på robins hood f.eks, når du får samma skiten på g-sport for 2-300 spenn.
hvis du betaler mer enn nødvendig er du virkelig sos. og sosser har jeg ikke noe til overs for.
har forresten aldri møtt et ekte sos, bare noen wannabe's...desverre gjelder det de fleste som kaller seg sosser...hva er poenget!

gammel tråd da..

Findus90: ser mange som bruker whiteout jeg(har det selv) så viss du bare har sett en fyr som har brukt whiteout, så har du enten ikke sett godt nok eller så har du sett jævli lite..
sett soss the movie eller? wink

har ikke sett den filmen faktisk, men mulig bare meg som ikke legger orntli merke til at folk faktisk bruker whiteout...synes selv det er dritfet, men det var den tullete uttalelsen: g-sport er homsebutikk, som var mitt poeng...

er d den den filmen der de blant annet bygger en road-gap, men tryner i veikanten..
de folka sier hvertfall med klær og ord at de er sosser.. fra bærum!

mh_

whiteout eier.. har selv whiteout jakke og bukse,, skal også kjøpe ny whiteout bukse nå til sessongen..

Selger whiteout ivan pants størrelse L (baggy) og whiteout jånni jacket størrelse L farge rød. Begge plaggene har akkurat vært på service til norrøna og er i tipp topp stand. Brukt halve fjorårssesongen, selges billig, har bilder. E

mail/msn: snowk1d@hotmail.com

tror du at buksa passer en som er 170-174 høy? eller blir det vledig baggy?

Bærum er større enn du aner (110000 innbyggere), og jævlige sosser fra denne kommunen er ikke stort verre enn jævlige sosser fra resten av landet. Dette til opplysning. Ville satt pris på litt mindre mongoutsagn fra din kant.

Om G-Sport kontra "ordentlige butikker":
Det er morsommere å handle på andre butikker enn de store kjedene, og her dukker mange faktorer opp. Kundeservice, med ansatte som faktisk er interessert i det de selger, vil du ikke få på g-sport i forhold til hos skikkelige butikker. Kunnskapsnivået til selgeren du møter på vil generelt være mye høyere på f.eks Whitewater enn det vil være på G-Sport. Derfor vil jeg heller handle der. Koster kanskje litt mer, men fy faen som det er verdt det i lengden.

Anton Sport er etter min mening den eneste virkelig gode sportskjeden her i landet, og sparker rumpa til G noe alvorlig.

Tilbake til temaet:
Stor fan av Whiteout, har en gammel Kremlbukse jeg er glad i. Gigantisk jævel av en bukse. Varm jævel av en bukse.

Og Findus, igjen. Hva i alle dager hadde du å bidra med til denne tråden i utgangspunktet? Å si at du hadde sett en kar på et bilde, og utfra det si at whiteout er bra? Javel.

d er liksom nesten 2 mnd siden jeg skrev d der, så hvis d irriterer deg så sinnsykt, kan du jo skrive litt i gjesteboka heller!

Sorry gutt, har ikke til vane for å sjekke når ting er skrevet, eller nok tiltaksenergi i kroppen til å skrive en gjesteboksak.

Irriteres mer av bruk av "d" og andre jævlige forkortelser, forøvrig.

fra nå av skrives DET med DET...

sosser og twintip hører ikke sammen

Antonsport eies og drives av sport 1, som er en KJEDE. merk, KJEDE. Er så sinnsykt mye forskjell fra den ene butikken til den andre, uavhengig om det er Gsport eller antonsport eller Kjells uavhegige Skibutikk.

 
Annonse
Annonse
Annonse