wannabe, poser, stæsjhore etc.

jeg er en brettstående jente som digger brett og miljøet rundt det... drar på så mye jeg tør, tar de fleste rails uten altfor mye gap både 50/50 og boardslide, hopper og prøver å få det til i pipen. likevel føler jeg meg skikkelig truffet når noen nevner ordet poser e.l... nå satt jeg her og lurte litt på hvorfor? er det rett og slett fordi jeg føler at jeg ikke er god nok på snowboard til å f.eks. kjøpe blader som friflyt og ultrasport? eller er det fordi det er så mange som har en negativ innstilling til jenter som prøver å hevde seg i bakken eller på fjellet...?

hvorfor du føler deg truffet av ordet poser o.l, når det har en helt annen betydning er det du driver med wink

jeg tror ikke du trenger å bry deg om det egentlig.. de fleste gutter synes uansett d er kult med jenter som kjører det de kan, prøvfer noe nytt å viser at de ikkebare er der for å se sporty ut, men at de er der fordi de virkelig liker å kjøre brett/twins/telemark osv.. jeg er selv en twin tip kjørende jente på 16, å jeg får bare positive tilbakemeldinger når jeg reiser til andre steder å snakker m andre å sånn..
det virker ikke akkurat som at du er en sånn berte som bare tror det er kult å sitte der å prøve å se deilig ut mens du ser på at alle andre hopper, men at du prøver å gjøre noe selv også, så sånn jeg forstår det så har du ikke akkurat noe å bekymre deg for..! grin hehe..

dere er heldig jenter, eneste dere trenger å gjøre er å spenne på dere skiene, bli litt flink til å kjøre fort og hoppe og sånt, så får dere all oppmerksomheten. nivået på ski og snowboard er så dårlig for jenter at det skal veldig lite til for å skille seg ut. dermed ligger alt til rette for at dere kan komme veldig langt hvis dere satser og drar på.

er totalt klar over det, å på en måte så er jo det veldig bra for de få jentene som kjører, men samtidig ikke.. blir jo litt kjedelig, for ingen forventer noe av oss, bare de vi kjører sammen m til vanlig, men andre ukjente folk forventer ikke at vi skal kunne ta noen ting.. klarer vi bare litt så kan vi komme opp blant de aller beste å sånn, å det er jo kult det, men jeg synes det er litt for stort skille mellom guttene og jentene... blir litt for kjedelig synes jeg da... kunne vert litt merre push fra andre folk, for da tror jeg også at jenter kan bli bedre.. de prøver mer.. nå er det kult om hun hoper å railer litt liksom, å da er d ikke hele tiden at de gidder å prøve på å lære seg noe mer heller..men men.. gjør jo klart alt mye lettere for oss ja...

for lite jenter som er ute i bakken synes nå jeg, hadde de vært flere sammen som kunne ha pushet hverandre litt, det er slik man får til å gjøre mer og mer.
Men tøft med jenter som klarer noe på ski/brett er det, men det er for få av de sad

Vanskelig å bli veldig god på brett : ) Lett å få en viss kontroll, men vanskelig å utvikle balansen så du ripper i parken/pipen/backcountry... DRIT I ALLE, kjør der du mener det er trygt for deg og kjør med folk som er bedre enn deg. POSERE er folk som suger, som skryter eller prøver utgi seg for å være noe. Å innrømme at man fortsatt lærer er vel noe enda fler brettfolk burde gjøre. Jenter på brett er SEXY, jo fler jo bedre. Stæsjhore skal du ikke føle deg truffet av, det handler mer om Teliskjørere med ryggsekken full av høydemålere, trmometere og oppblåsbare barbaraer, hjelper ikke ploge ned tilbringeren da folkens. Elles bør du ta livet med ro. Ødelegger du hits el. fordi du enda ikke har kontroll, vis respekt og fiks de igjen. Det er det eneste rettmessige peset du kan få som "ikke så flink enda". Ellers får du gi Gass.

er det egentlig noe galt i å være stæsjhore?

Regelen er at den som har mest kitt når han dør har vunnet - utstyr er kult! Det kan man bruke det kommende halvåret til å kjøpe inn og spare til, mens man venter på nye snøfall... Man blir ikke bedre på ski(/snowboard) av å ha den kuleste jakka, men det gir en bra følelse! Sorry, men sånn er det!
Regel to: Ikke kjøp mer kitt enn du har råd til - bruk penger på å reise og kjøre, så på kitt...

klart stæsj er kult, men den nyeste jakka, hæ!!! jakker skal være minst 5% tape å bukser 40% for ekte freeride tullinger, du skal i tilleg lukte litt gammel fukt, snus og mugg, brettet skal være nytt men fylt av riper å sekken fylt med isøkser, stegjern spader å moste bananer.

sweet hjelmer er for posers, overprisa halvkjip hjelm som kun er fin å se på, 98 mod cebe freeride er tingen ripa å stygg

det verste som er, isøkser uten riper på skaftet, annbefaler å ripe den opp litt med ein spiss stein før du tar de med på tur,
det øker betrakteli kredibiliteten din,

dette gjelder selvsagt ikke om du er jibber, isøks i terreng under 45 grder er og homo kun til fjells

......er nemlig av den oppfatning av flesteparten av beteghnelsene du nevnte kun benyttes av de som pga manglene tro på egene ferdigheter behøver skape et skille der de har noen under seg. Viktigheten av å distansere seg fra de man anser som mindreverdige er først viktig hvi en selv føler seg underlegen noen andre som en behøver hevede seg ovenfor.

Jeg har ny jakke, nye ski, ny hjelm..men jeg er relativt rævva på ski. Drar 360 Bail i bunn av bakken, . Men jeg har det sinnsykt morro...er jeg en poser da?

jeg skal ikke dømme alle med fint utstyr, det er bare det at jeg ikke har råd til nye klær og tape faller lett av vis du vasker den derfor prøver jeg bare å minske min fatti-lus status ved å få folk til å tro at denne stilen er noe folk streber etter og ikke noe de ufrivillig har på grunn av lite cash

hva skjedde med å oppmuntre jentene da gutta??? hun reagerte på å bli kalt "poser" ikke på at dere har stash fetish.

Du er ikke etter hva jeg kan skjønne poser, du er sikkert bare en kul jente med bedre økonomi enn meg, i tilleg er du sikkert pen, jeg liker deg litt egentli

jeg er ei 15 år gammel jente som står på twintip...hopper en del og digger også miljøet rundt det...!!!..men jeg føler meg ikke verdig til å kjøre twintip, føler meg ikke go nok...men vi for bare kjøre på,,og driitte i andres meninger om oss azz!!
og jeg er enig at det er alt for liten dra på vilje hos oss jentene...men jeg har ikke ei enste venninne som står på twintip!!så jeg får ikke no konkurransse!....kan forresten ikke fordra jenter me det perfekte og nyeste utstyret..og så kjører de som en rævvv...!..det er bad det!!

jeg sa aldri at jeg hadde det dyreste utstyret, hvis det var meg du refererte til...

Spiller vell ingen rolle hvilken klær eller brett du står på.. Fordi noen er stinn i cash, betyr ikke at de ikke får lov til å gå i mye stæsj...

brettstående? det må vel være bredtstående etter å vært mye på rygg, dere bretthorer liker best. det er egentlig slik vi liker dere vi også. uansett det er iafall slik vi husker dere!!!!

ja, du var da en svært reflektert mann, rrråkko hansen...

Seriøst..Skjerp dere a", jenter og gutter..Veit dere nivået på jentene eller? Kirsti Leskinen og slik?! Jeg kjører telemark og litt twin tipp, og jeg veit det er mye dårlige jenter som er ute etter å ta seg ut, men faan, det er da også jenter som faktisk drar på og setter mye bra triks! Jenter og gutter kan ikke samenlignes slik, anatomisk er gutta bedre..Men jeg veit om mange jenter som tar gutta!! Og jeg veit også om mange gutter som har det frakkeste utsyret, men ikke klarer noe! Stå på jenter, noen er faktisk GODE, enten gutta vil eller ikke!

 
Annonse
Annonse
Annonse