voks opp bigtrix

på tide at bigtrixgutta fester hælen og begyner og dra på litt.
Livet består ikke bare av hygge, go big or fuck off

klarer du ikke å hygge deg selv, er jo ikke det noen grunn til å la det gå ut over andre!

la bigtrix-crewet hygge seg så mye de orker: kuken i fjellet eller ei, få nettsteder viser så mye engasjement og glede som bigtrix.com!

Hey Stoner, selvom du lever et usedvanlig kjedelig og innadvendt liv fylt av de samme vaner og traumer, skal du ikke disse gutta som realiserer seg selv (og andre) slik som BigTrix crewet.

Tenk på at mange mennesker finner mening i en hard hverdag kun fordi de kan gå inn på www.BigTrix.com og leve gjennom de vakre guttene på fjellet.

Jeg håper du en gang i fremtiden igjen kan finne lykke, smilet og kanskje litt lys i enden av din negative, endeløse tunnel. Og en annen ting, du burde hete Jante!

er du homofil???
Fuck off!!!!!!!!!

...og så HYGGER vi oss!!

Hva mener du med å dra på litt Stoner? Helen løs eller ikke...er det sannsynlig at gutta i BigTrix ville kjørt skjorta av deg uansett!? Skiing is a beautiful way of playing...

går ut frå at du gjer dette for og provosera "stoner". Desse gutane dreg på meir enn du nokon gong kjem til å drøyme vått om å gjere, med laus hæl. Attpåtil virkar det som ein grei gjeng.

Det har hendt utallige gonger i friminutt på skulen att eg har funne att motivasjonen og smilet på bigtrix.com. Dei har gjeve meg ny inspirasjon til å lese om epikk og andre skrivemåtar. Eg treng dykk karar! Stå på!!

...eller er Stoner ute å tar noen fete bilder som viser at han kan dra på han også!?

bigtrixgutta kan drikke også. Ihvertfall i følge den siste nyheten på bigtrix.com.!! Stoner nerd!

innenbords; nå altså! Kutt ut og la seriøse spørsmål ligge øverst!

?

er ikke bare teliser! Bare å se på bilder det da..

ikke skal være så jævla serriøse da! De trenger ikke være så jævla voksne da ass!
Syntes de er morsomme jeg!

Jeg synes det er morro å lese det de skriver enten på internettsiden eller i friflyt, men det er alltid en ting som jeg lurer på: Hvordan har de penger til å leve en sånn livsstil ? De farter jo rundt hele tiden. Jeg skjønner jo at de lever billig (silver bullet og sovepose) men likevel.. !?

Stoner, WTF?? , har du problemer eller? Bigtrix gutta er levende eksempler på ett godt liv, finnes vell mange gode måter å leve livet på, men virker som de liker det de gjør, det er jo det som er viktigst!

Hvem er du egentli stoner, tørr påstå at de ikke dar på, hmm... asbjørn tok f.eks. 360 over cornern på stryn i forrige uke da, det vil si en svevkurve på rundt 6 m i høyde og en lenge på 20 m, hmm, synes det er bra kjøring jeg i allefall! Livsstilen ja, de jobber jo i sommerskianlegget på stryn sommerstid, samt jobber for sponsorene sine, og blir det jo litt cash, og når man i tillegg kjører telis på dette nivået får man vel litt reisepenger av sponsorer også, grunnet at de gjør en go jobb! Når man skraper sammen allt dette får de vell det hele til å gå rundt, me i tillegg å leve ikke så allt for dyrt! Så ikke kødd for mye meBigtrix gutta, triveli gjeng! Så stoner, du får step it up til vintern dawink Vil ikke rakke ned på deg, men synes bare det er kjiipt at du kanskje ubevist til og me, prøver å "dra ne" gutta... Props til bigtrix, gjort en fin jobb me parken på stryn i sommer, har holdt fin standard gjennom hele sesongen! Keep it up!

Ser det er blitt diskusjon rundt Bigtrix her på FF

Takk for alle tilbakemidlinger! Både positive og negative..

Bigtrix ble i utgangspunktet laget som en useriøs kanal mellom skikjørere og kompiser rundt om i den store verden, derfor skrives det på engelsk.
Siden har i løpet av de siste årene fått stor oppslutning og blitt en side for ”alle” som interesserer seg for ski, sport og generell hygge i fjellet!

Selv om vi nå har fått mange lesere rundt om på denne kloden er det fortsatt hygge’n som står i høysetet.

Nå planlegges neste års vintersesong med stor S !

God sommer til folket!

Bigtrix.com -the site for a better life-

 
Annonse
Annonse
Annonse