vannvittig mye snø!

sakset følgende fra skiinfo om forholdene på skeikampen (som alltid er skiinfo svært så pålitelige med angivelse av snømengder):

"Skeikampen kan nå by på en meter med natursnø i bunn av bakken. Snømengden kan variere fra 60 cm - 200 meter alt ettersom hvor man er og om vinden har blåst opp fonner."

200 meter snø? jeg lurer på hvordan de klarer å holde veien åpen, og gleder meg til første videoklipp av tidenes roadgap...

...for å ikke snakke om freeride.se som melder om 488 cm i bakken og 74 cm utenfor i Lake Tahoe. Hvordan måler de snødybden der borte? Under big-jumpen?

jeg tilgir en trykkleif, men i andesfjellene saa forteller localsene deg at "i morgen kommer det en stor storm." Neste dagen sier de: "Den ble litt forsinket og kommer forst senere i kveld." Om kvelden sier de: "i morgen kommer det en stor storm" Neste dagen sier de: "Den ble litt forsinket og kommer forst senere i kveld." Om kvelden sier de: "i morgen kommer det en stor storm" Neste dagen sier de: "Den ble litt forsinket og kommer forst senere i kveld." Om kvelden sier de: "i morgen kommer det en stor storm" Neste dagen sier de: "Den ble litt forsinket og kommer forst senere i kveld." Om kvelden sier de: "i morgen kommer det en stor storm"

hmm, de sier jo en ny istid er på vei, trodde bare ikke den ville komme over natta...

Men road gapen blir fin.. sette en rail over også... tror jeg heller ville foretrekke å balle enn å gli lett av til siden hvis det går skeis..

 
Annonse
Annonse
Annonse