tips og råd whistler bc

vurderer å stikke til whistler i løpet av februar\mars med en eller to andre bekjente i 2-5 uker. er det mye fetere enn val, og chamonix? tips om billig innlosjering, heiskort, pudder, park, folk man kan bo billig hos, eventuelle andre som skal dra? generell informasjon blir satt pris på.

2 ord: ShoeString Lodge!!

..har dog verdens mest grisete kjøkken. Men ja, de har strippere tre ganger i uka. Anbefaler hostelet Southside i Wh Creek, supert sted, og ca ingen turister. Bussen går til Wh Village ofte og lenge, og fra hostelet er det knapt 5 min å gå (i slalåmsko..) til gondolen. Hører rykter om at man kan betale CAD10 per tur for å ta gondolen opp, og over den sjekker ingen stolheisene. Verdt et forsøk, men pass på så du ikke fyker forbi nederste stolheis.. Vi leier lodge for reading break (17.-22.), men den er dessverre overfylt allerede. Og den uka blir fort fullbooka, så om dere skal bestille rom da, gjør det straks!!!

Var i Whistler i hele mars i fjor. Et helt rått sted, er en grunn til at det er kåret til det beste stedet i verden flere år på rad. rimelig innlosjering er litt forskjellige steder, men de blir som regel tatt av bomsene tidlig på sesongen. hvis du skal være der i mer en 3 uker og stå hver dag lønner det seg med sesong kort. kan kjøpe sånn kort som ab-B snakker om, men det er riski. parken der er rå, og den skal bygges ut i år. du må ha et eget kort for å kunne kjøre i parken koster 15 CAD og du må ha hjelm.
bruk whistler star express fra flyplassen, de kjører deg direkte til stedet du skal og koster ingen formue (se whistlerstarexpress.com). anbefaler deg sterkt å reise, var en sinnsyk opplevelse.

 
Annonse
Annonse
Annonse