svandalen, sauda

hvor bra er det egentlig der? hva kan terrenget som den nye heisen åpner sammenlignes med? hva er total fallhøyde i anlegget nå?

mange spørsmål, svar mottas med takk. og ja, jeg har kikket litt på hjemmesider og skiinfo med mer, men jeg blir ikke helt klok på opplegget...

Du har kanskje sett bildene som ligger ute på nyhetssaken? Det nok mer cruiseterreng enn dra-på-terreng.

Simen har nok rett i at skisenteret har mer cruiseterreng enn drapå-terreng. Når det skal sies har Sauda vanvittig mye uforløst terreng når det gjelder toppturer på nordøstlig side av fjorden. Her er man midt mellom Sauda og Røldal og finner mange topper mellom 1400 og 1600 meter. Mye å finne på her, for den som tar turen.

Nå til helga blir det heliskiing der.
Svandalen har mange fine muligheter til offpiste fordi om fallhøyden ikke kan samenlignes med plasser i f.eks røldal
Men svandalen brukker mye penger og har som mål å bli størst på det meste. sammenlignet med skitrekkene ellers i ryfylke.

har du mer info om det noe sted? jeg liker helikoptere, spesielt i kombinasjon med ski og fjell!

ps: ikke gidd å hisse dere opp over dette nå da, vær så snill...

... sjekk ut på www.svandalenskisenter.no om skitrekket, og les på www.skiinfo.no

Svandalen er et meget bra ski senter med mange nedfarter og varierte muligheter for alle nivå kjørere.Skisenteret bygger ut og har flere utbyggnings planer på gang.Ellers er de mange bra off-pist muligheter for den som gidder og traske littegran utforbi preppa bakker TA turen absolut vert det.

 
Annonse
Annonse
Annonse