stryn?

noen som vet når stryn åpner i år?

38135

Det ligger mye info om Stryn og åpning osv på www.powdercafe.com.....
Håper på en sinnsykt bra sesong på Stryn i sommer! Mange som har tenkt seg oppover/bortover eller?!

hadde vært konge med litt skikjøring på stryn i sommer..men hvordan er det der oppe?
mye hopp og sånne ting?
hvordan kommer man seg dit fra trondheim enklest mulig?
mange heiser...løyper?

Vurderer en tur eller to til Stryn i år. Hvilken av disse helgene anbefales med tanke på både skikjøring og partyfaktor?

Tror ikke det er så mye forskjell på disse helgene. Helt rå partyfaktor uansett! Stryn sakal være det desidert beste sommerskistedet i Norge... Tror det er han som har ansvar for parken på Hemsedal om vinteren som har ansvar for parken på stryn om sommeren. Det lover jo godt!

ekstremt ustabilt vær. Sinnsykt når det er bra vær. ta toppheisen, fotsett over "kanten" og kom deg til den lange og korte baksiden. fantastiske run begge to.. er det god vær, skal du lete lenge etter noe bedre kjøring her i landet. Ta også motsatt side og kjør SS NORWAY, bananen og sist men ikke minst mannefallet.. i det heletatt utrolig mange fine øyeblikk.. Om bare været klaffer..
Når det gjelder åpningshelgen, så pleier den å være det beste. super skikjøring og mye hyggelig mennesker på folven om kvelden..

er satt som offisiell party/åpningshelg, men heisene kan vel åpne tidligere enn det? Eller?

Virker som det ikke er så stor mulighet for å komme seg dit med hensyn til snøbrøyting i følge strynefjellet.com. Men man vet jo aldri.. Høres ut som det er mye snø der!!

I fjor åpnet heisene før den offisielle åpningshelgen. Mener at jeg var der 1mai helgen ifjor. Når de kan åpne avhenger mye av hvor mye snø det ligger på gamle veien så vidt jeg forstod. I fjor var det fantastiske forhold rett etter åpningen, samt lite folk.

I fjor var det lite snø .. og heisene gikk allerede i påsken. I år derimot er det mye snø. De holder per dags dato på å grave fram heisbua. Heisene åpner samtidig som den offisielle åpningshelga . Altså 28 Mai.

Har hørt ny dato for åpning av skisenteret. Den er 20. mai

er det noen som vet ossen det er på folgefonnen i forhold til stryn?? noen som vet ossen parken er der,opningsdato osv???

Det meste man trenger å vite finner man på oppdaterte nettsider på www.strynefjellet.com. Det som evt. mangler kommer om ikke alt for lenge.
Velkommen 28. mai!

 
Annonse
Annonse
Annonse