srikke luer

hva er kulest og drive med..strikke lyer eller hakle luer???

Å strikke luer er utvilsomt best. Mitt tips er å strikke med rundpinne, 3masker rett/3masker rang. Helst med dobbel tråd og 3,5mm pinner.

Eirik vet jammen hva han snakker om gitt.

dere er så jævlig lett påvirkelige. Hvem hadde vel trodd at noen skulle relatere strikking/hekling av luer til snøsport. Kun fordi Kaj Zak og gutta fra Sverige begynte å strykke sine egne mössar har dere måtte være nødt til å gjøre akkurat det samme. Prøv å skaff dere litt oppfinnsomhet! Strikk gjerne luer om dere vil, men dere trenger faen ikke å mase om sånn jævla husmorpjatt her på FF-forum. Forbanna Se&Hør lesende, kaffeslaberas kjærringer!!

synes det er genialt jegsmile trikset er å finne ei dame som kan strikke, og sette henne i aksjon.. gjorde dette selv sist helg, kan ikke klage!

hvorfor punge ut med gulle, når man kan strikke egne luer?`det er biligere og du får lua sånn som du vil. jeg mener, de som vil ha den strikka lua, og som går og kjøper en? hvor komiskt er ikke det?

Er vel 58 i beret-størrelse, hvor mange masker må
jeg ha? Finnes det mønster noen plasser?

Man kan få kjøpt mønster der du kjøper garn.

fikk også satt fruen i sving ifjor. mange fete luer og effekter nå. akkurat som jeg vil ha dem og billig! men skulle gjerne visst hvordan man skaffer plastbremmer til å putte inni.

det går jo an å klippe ut en brem av et isboks lokk,eller hva sier du til det.?

 
Annonse
Annonse
Annonse