skitur i bosnia

Sarajevo hadde vinter-OL i 84. Det betyr vel at de maa ha et ganske bratt fjell til aa arrangere utfor!? Det betyr ogsaa at det sikkert er mulighet for litt utenforbakke-kjoring !?
Noen som vet?
Jeg vet at Bosnia er forferdelig billig og det er sikkert ikke mange locals som raakjorer offpist??

Jeg liker ideen din..Har du selv gjort noe undersøkelser?Det som gjelder nå om dagen er å finne nye spennende steder litt utenfor allfarveien..Ta kontakt så kan vi snakke om det!?

Jeg har vaert en tur i bosnia. Riktignok om sommeren og det var jaevelig varmt, men det var ogsaa meget meget billig saa jeg tenkte det kanskje var noe i tanken. Jeg har ikke sjekket noe ut, men jeg foler for aa gjore det.

Var i Bosnia og lekte i Kongens klær for noen år siden, et og anna fjellet er det, men svært lite alpine muligheter. mye skog og miner. Gå for noe annet. Feks Libanon, der var jeg og lekte politi for enda flere år siden, der snakker vi fjell!

Det er flere steder å stå. Flest rundt Sarajevo, hvor de flesre høye fjell ligger. Var der i 1997 å sto på ski i et av anleggene. Tror det var storslalomarenaen. Her var trekkene greie (noen kulehull i stolpene) Masse snø, men da var det ganske dårlig med offpist da denne bakken lå i et av de verste kamp områdene og derfor minelagt. Dette er forhåpentligvis gjort noe med nå.

Anleggene heter Jahorina og Bjelasnica

Kan du tysk kan du lese om anlegget her. http://www.jahorina.de/deutsch/startseite.htm
eller her (engelsk) http://www.jahorina.co.yu/index.htm
Du kan også lese her hva andre syns om stedet. http://www.outdoorreview.com/pscSki,Equipment/Resorts/Europe,Eastern/Bosnia,Hertzegovina/,Jahorina,-,Bosnia-Herzegovina/PRD_13593_3956crx.aspx#reviews

stay on hardground.
se etter flasker på pinne og busker i kryss.
Makedonia har bedre infrastruktur og er litt mindre krevende å reise rundt i. knallbra fjell mot Albania, generelt flotte fjell i nordvest.

 
Annonse
Annonse
Annonse