skifilm.no uttalelser...

Jeg skal bytte til twintip fra snowboard, hvilke ski burde jeg kjøpe?
Vi vill kun anbefale rossignol scratch. FS for park og BC for pudder. De er de beste skiene, men viktigst er at de er de eneste som tåler MYE juling. Med scratch bindinger(eller luck). Hold dere unna Nordica og kneissl. Ikke kjøp salomon bindinger, og helst ikke salomon ski. Dynastart er OK. Husk å få bindingene midt montert.

hentet fra skifilm.no

Nekter å tro at fs er de som tåler mest juling!!! hva med vølkl ? hørt at de er solide... Synes de har et bestemt syn på at det de bruker bare er BEST...

Husk det at Skifilm.no/Andreas Haatveidt er spones av
rossignol, da er det kanskje ikke så rart at en får en litt
ensidig uttalelse derifra.

Hadde ikke dere vært sponset av rossignol scratch så hadde du ikke skrevet det du skriver. Hadde du vært sponset av Salomon hadde du anbefalt de. Selv kjører jeg på salomon og er knall fornøyd. Nei jeg er ikke sponset.
Jeg vil råde deg/ dere som skal kjøpe ski om å prøve forskjellige ski og se hva som passer deg.

det sørgelige er jo bare at dette føyer seg inn i det uendelige med piss som kommer fra den kanten der.. Også skjønner han ikke selv at alle skjønner at han driter seg ut. Når blei foresten Rossignol kjent for å være holdbare da???? Nei er nok bedre å holde kjeft..

du som sier du er fornøyd med salomon..
det er du ikke lenge skal jeg si deg..
innen måned er de spjæla opp. drittski

salomon holder ikke for et godt ord, tuppen sprekker veldig lett. Dynastar kan holde ei stund faktisk....

Salomon suger
dunastar er bra men tåler IKKE mye

Jeg kjører for K2 har nesteårs Fujatives D ER SKI D

ps. K2 holder

at samtlige (og det gjelder ikke bare denne tråden) disser andre sine uttalelser og fronter sitt eget stasj.

hvis man skal ta dere seriøst, går jo både rossignol, salomon, volkl, dynastar og k2 i stykker og er ikke noe å satse på.

og: både rossignol, salomon, volkl, dynastar og k2 holder og tåler alt mulig rart...

leksjonen bør jo være at ting går i stykker uansett, og når det skjer, så har det ikke noe med skimerke å gjøre i det hele tatt. sats på noe som er fett å kjøre på, drit i merke og såntno... tenk dere om litt da!

Til de som sier salomon tåler lite:
Det er faktisk de skiene som tåler mest av alle tt ski på markedet nå, med spaceframekonstruksjonen sin er de overlegne. Jeg har selv en haug med 1080"s og PR"s, ingen av dem har blitt ødelagt. Det er utenom kantene som har knukket, men det skjer på alle ski ved massiv railing.

Btw, av de jeg vet om som har rossignol tåler de svært lite. Skjønner godt at Hr. Håtveit skryter av dem, hadde jeg også gjort om noen var så snille å gi meg gratisk stæsj...

Salomon har faktisk ski og bindinger som tåler veldig mye.

4frnt dynastar

Jeg er kanskje ikke den som kjører værst i dagens ski-Norge, men en ting skal være sikkert: Kjøpte Salomon 1080 første utgave (i sesongen 99/00 mener jeg å huske) å makan til holdbare ski har ikke jeg hatt før! Kjører på dem enda med nye bindinger og endel sålelappinger.

trodde denne tråden var død og begravet, jeg. hadde jeg vært sponset, hadde jeg nok passet på å skryte litt av skiene jeg fikk - det skader sikkert ikke når det blir snakk om å reforhandle en kontrakt...

og forresten: det er vel kanskje på tide å droppe hetsinga av håtveit-gjengen? de står på, gjør noe, og viser det fram. det er det sannelig ikke mange andre her i landet som tør gjøre - og ikke er det mange som drar fra håtveit junior i parken her til lands heller.

så klapp igjen, tenk selv, prøv selv - men fremfor alt: oppførsel, folkens!

ps: kan ikke huske at jeg skrev det forrige innlegget mitt her, er det noen som stjeler nick?

ser ikke noe sted at mad trix-skia blir prata stygge ord om, så jeg antar at de duger bra...

Kjører kneissl t@nker, og dette er holdbare ski.

jesusfriken har til og med skrivd Look feil! han har skrivd luck, for de som ikke har inteligens til å lære seg engelsk skal jeg oversette: luck - hell/lykke.. jesusfrikene Jon og Andreas har vist bare fulgt med i KRL timene..

det er fritids og bare stygt å sitte inne å lete og grave etter skrivefeil på en annens side og SPESIELT hvis du hater sida.. dette er det dommeste jeg noen gang har hørt.. synes synd på deg!! har du ikke noe å gjøre

Du legger jo merke til det når det står på anbefalinger på sidene dems da... Når man har en bror som er sponsa av merket og er så interissert i ski burde man klare å stave merket da!

kjøp FISCHER AIRSTYLE NT det er ski som duger det..........

hadde salomon, i en uke så knakk de på en halvmeter air i pipen.... har ikke fucka et eneste par rossi enda, sier ikke at de er best men de tåler mye det er helt sikkert. de som mener dynastar holder tar nok feil! stålkanter faller av og de knekker! head skia har jeg aldri hørt noe spess om tror de er ganske smut... K2 har jeg bare hørt bra om...... Peace

Jeg liker mine head ski veldig godt smile men jeg hører sjeldent at de blir "omtalt" i norge, virker ikke som om twintip skia til head har blitt så kjent her, som i sverige. Men for all del, det finnes sikkert en bedre ski en head skia, jeg har ikke prøvd så mange twintip ski for å si det sånn smile

 
Annonse
Annonse
Annonse