ski og Ulrikken

Er 192 høy. Kor lange ski bør eg ha da?
noen som har tenkt på å kjøre ned Ulrikken?

Eg var på vei opp i dag for å sjekke snøen, men det var ingen som hadde gått opp skaret og det var derfor ævli tungt å gå, snudde på toppen og gikk ned igjen. Skal opp i morgen har jeg tenkt. Blir det kaldere "håp håp håp" blir det fint å kjøre, men det er rennende vann under snøen og den som liger nå smelter sinnsvakt fort. Det ryker oppe på toppen så snøen er tørrere. Det blåste for mye for banen i dag. Håper de skal ha den åpen i morgen. Steder du kan kjøre blir nok baksiden og toppen. tvilsomt om det lar seg gjøre å kjøre ned fremsiden, der er det null grunnlag.

Bare for å si en ting. Ikke kjør på snøen ennå, please! La den ligge litt først. den raser bort med en gang ellers

du kan jo ikke stoppe skigærene bergensere i å stå på ski ned ullriken, bare sånn at du skal få en bedre ski opplevelse den dagen du har tid til å stå på ski!! fjellsiden er stor, så stå på ski som bare pokker folkens! Det fryser uansett i natt, så det vil ikke skli no nevneverdig ut!

må jo forsøke, må jo forsøke. Dessuten gikk ikke banen i dag heller. Begynner å gå lørdag! skal gå hele neste uke, og værvarselet foreløbig er veldig bra!

når dere har kjørt ned ulriken!

gjerne med litt info om veibeskrivelse, snøforhold, anbefalinger etc. har lurt litt på baksiden ned mot svartediket selv, men er det egentlig nok snø?

Vennligst avlegg rapport de som har kjørt på ulrikene i dag, sporene deres er observert!

Ok, det er mye snø på baksiden lørdag og søndag. Fremsiden er håpløs ennå, men det ser hvertfall ut som værgudene står oss bi til i morgen. det snør som bare det. rennen i midten(den bratteste) er noe hard på midten, men fin, vekslende mellom frosset påskesnø og ny vindtransport. rennen til venstre(den fineste) er veldig fin og gir best kjøring. samme forhold hele veien ned. Stegjern en fordel, mye lettere å gå opp igjen. Jeg gikk opp igjen samme vei, noen kjørte ned til isdalen for å gå veien ut, tror det var mye buskas den veien. Ellers er det fint der oppe, og få som har kjørt. jeg kjørte ned venstre rennen 4 ganger i helgen kan ikke si annet enn at i bergensområdet får du ikke bedre skikjøring før gullfjellet.

 
Annonse
Annonse
Annonse