ski klær

Noen som har noen tips\erfaringer til hvilken ski jakke og bukse som det lønner seg å kjøpe.

Narvik- kolleksjonen er rå!!!

Det meste funker. Alt kommer an på hvor mye peng du skal spandere. Men en ting er sikkert, skal du ha gonoretex så er det viktigere med gonoretex bukse enn jakke i skisammenheng. Du sitter i snøen, men står sjelden på ski når det regner. Altså er det liten sjangs for at jakka trnger den slags egenskaper. Jeg mener at det er superviktig med en superpustende jakke, dette fordi jeg ofte går mye og da blir en så sinnsvakt svett i de der goretex sakene!

Er mover et godt alternativ, er det noen som har noen gode\dårlige erfaringer med disse jakkene og buksene

hvis du er jibber burde du kjøpe oakley! sinnsykt kule og bra tekniske jakker o0g bukser!

helly hansen har jeg erfart at er bra

Jeg kjører med Bergans (husker ikke modellnavnet), laget av Dermizax.
Gode løsninger på både bukse og jakke, ikke så dyrt heller

Billig og bra.

Finn ut hvor mye kroner du har å bruke på klær først. Sjekk litt rundt hva du finner av kule og praktiske klær i rett prisklasse. Prioriter bukse framfor jakke.
Husk å sjekke detaljer! -snølås i buksebein, snøskjørt i jakke, at hetta følger hue når du vrir det, glidelåser på jakkelommer du kan betjene med votter o.l.
Du må ikke kjøpe det frekkeste merket for å finne gunstige klær, men det er smart å se hvilke løsninger de dyreste plaggene har. Disse finner du gjerne igjen på billigere merker også.
Det viktigste er at du holder deg tørr og varm, samtidig som du kan bevege deg fritt. Om du skulle snuble til å se kul ut, så er det bare en bonus!

Happy hunting!

 
Annonse
Annonse
Annonse