skeptisk som faen!!

hvem faen er ale dere som skryter på dere peil egentlig?n Det er nesten ikke en kjeft på disse debatt sidene som ikke påstår at de klarer feks. en switch biospin 900. Vær nå litt realistiske her da, skal du skryte på deg npoe så la det være i nærheten av sannheten. Har som følge av jobben min reist en del rundt i norske alpin annlegg og observert mange talent fulle løpere, men kun en håndfull av disse klarer enkelte av triksene som folk skryter på seg her. Og jeg tviler på at alle de sitter og skriver inn innlegg mens snøen laver ned ute..
dermed basta

Men jeg klarer switch d-spin 1620 mute...
Helt sant!

Dust.....

Ok, dette er et såkalt webforum på Internet.
Det normalt og ta i litt ekstra i sånne fora.
Det er ingen ting og hisse seg opp for. Bare trekk fra litt så får du noe som likner på sannheten.
En grei regel er f.eks. at antall utropstegn er omvendt proposjonalt med sannhetsgehalten i innspillet.

Et annet problem med dette forumet er at det er fullstendig anonymt. Tror folk ville moderert seg kraftig om man måtte registrere seg med brukernavn for å kunne poste ting her, ting blir mye mer personlig når man kan kjenne igjen hvem som poster....

tror du paa meg?

nei

Jeg må bare klappe nissen på ryggen å si at det er jævlig deilig å høre at noen endelig setter ned foten! Var i hemsedal i helgen, et skisted man skulle tro bugnet over av gode jibbere, men hva finner jeg? F... meg ingen i løpet av to dager som dro på noe bemerkelsesverdig, så jeg lurer noe sinnsykt på hvor alle befinner seg som sitter på dette forumet og disser folk som er fornøyde med backflip. Backflip er bra det!

 
Annonse
Annonse
Annonse