session 1242

er det noen som har bestilt denne fra pushfilm og vet når den kommer??? jeg savner den!!!

Jeg kjøpte den et annet sted, og må bare si at filmen er en skuffelse. OK segmenter på JP, Jon og Pep, men generelt en langtekkelig film med dårlig variasjon, og alt er egentlig en eneste lang Oakley-reklame. Mangelen på variasjon er noe typisk for jibbefilmene om dagen. Tenker spesielt på Scanners, som var et laaaaaaangt gjesp. Den er ikke verdt 10 øre, og Bonus-delen var det dårligste crappet jeg noen gang har sett. Skikkelig nedtur fra Unity. Den andre PBP-filmen, Ready Fire Aim, bør du i hvert fall styre unna. Bare B-footage som er klippa sammen for å suge mest mulig gryn ut av folk som oss som handler filmer. Kjøp heller TGR eller MSP-filmen. Føler i det minste at man får valuta for penga der.

SESSION 1242 DVD
299,00kr (inkl. mva)

ProdNr.s1242
Poor Boyz Productions Present a Tom Ericson / Johnny DeCesare Film The creators of the critically acclaimed Propaganda and Happy Dayz videos in association with Oakley present SESSION 1242.

du får den på

Telefon:
+4722806020
Addresse:
Sandakerveien 24c
N-0473 OSLO

E-post adresse:
contact@pushfilms...

sjekk ut
http://www.modulez.no/aaa12/

du som kritiserte teady fire aim og the scanners! jeg synes de to er drit kule! da har vi nok ganske forskjellig smak, jeg liker ikke løssnøkjørinmg når det ikke er hopp. og det er det for mye av i andre filmer en poor boyz sine filmer! det er hvertfall min mening.

ok, jeg har sett både session 1242 og RFA, og kan nok være enig i at 1242 ikke var det helt store... Men at du kan si RFA var dritt?? skjønner ikke det helt, for den var rå etter min mening! kan skjønne at du ikke liker den hvis du foretrekker den hvis du liker mye frikjøring (siden du liker MSP og TGR filmer), men hvordan var det b-footage i RFA??

Smaken er som baken, den er delt i to!

bra observert dette med baken...for flere av dem jeg kjenner som har sett 1242, mener dette er absolutt årets beste, og kanskje en av de beste på lenge...jeg sier meg helt enig. Hele konseptet er produsert i en veldig gøyal sjanger og musikken svinger...
synd for deg om du ikke liker det...

Nå nettopp kjøpte jeg Focused (skimovie4) og Unity.
Liker du park kjøring og monoton møkka punk, så er Unity en ok film. Liker du park kjøring, frikjøring, og variert musikk, så er Focused en veldig bra film.

Personlig angrer jeg på Unity.. Uff så mange dårlige sanger.

RFA er jo på en måte B-materiale (les: de kjørerne som ikke er Oakley-kjørere må jo også få være med i en film...). 1242 er nok den beste jibbefilmen i år, men det betyr ikke at den nødvendigvis er en fenomenalt bra film. Smaken er som kjent som baken, og noen blir skuffa mens andre digger det.

er musikken på 1242 bra?
hm, det var det der med baken da

Jeg må si at 1242 er tidenes skifilm i mine øyne. Og langt ifra bare mine, men dette er jo selvsagt helt objektive synspunkt. Skjønner ikke helt de som sier at den ikke er variert... Synes iallefall det er masse original kjøring der. Masse småtriks som jeg ikke har sett noen gjøre før og som jeg synes gjør filmen mer original.. Men det er nå bare min smak..

hvis du skal ha deg film må du kjøpe snowboard film, ski suger dere er homofile

det som ble spurt om her var ikke hva dere synest, men om noen av dere har bestilt 1242 gjennom push, og har fått den, elller vet når den kommer......

to uker siden jeg bestilte scanners. hakke fått den enda! jeg blir gal av å vente!

Session 1242 (DVD) er nå kommet på Fri Flyts nettbutikk.

whitewater

jeg bestillte for en månde siden, har enda ikke fått den. jævli teit av pushfilms

-

Jo flere ganger du ser en skifilm, jo bedre blir den. Det er fordi da ser du trikset mye bedre, du tenker mye mer over hvor vanskelig det er f.eks. Men dette er min mening, kanskje det er helt annerledes for noen andre. Dette gjelder hopp =)

skaff deg white balance, smoooooth brettfilm med digg musikk og en finfin norsk innsatts. skimovie 3 er best.

 
Annonse
Annonse
Annonse