østerriske alpinstjerner og deres bakdel

Hvis dere skulle tatt en østerrisk alpintstjerne i potta, hvem skulle den heldige være?

kan vi velge fra andre steder enn bare good old osterreich? tenkte meg en annen, han er fra afrika, saa han paa tv! please a!

Her er vi alle åpne for kreative løsninger.
Godt forslag!!
Gave er på vei i posten.

da velger jeg aa beise knut borge i fisern, han staar helt sikkert paa ski, det teller vel, han maa ikke vaere flink..til ski altsaa? om jeg tar feil, saa har jeg flere paa lager. gode kandidatersmile

Men jeg må nok klemme ut Alberto Tomba. Ol-floka gikk dobbelt så fort hver gang han kjørte forbi. Det sier sitt.

at dokke helde paa med slike tema, eg e heilt paff. sjuke dritunga! held dokke til skikkelige saka. her i forumet e der ikkje plass til fnisesaka.

du kaptein pikk, her snakker vi om hva vi vil. la de holde paa, de har tydligvis ikke annet aa snakke om. mens andre snakker aksjer og alt mulig tull kan det her snakkes om rumper. dette trenger forumet.

her kan alt diskuteres. men vi maa holde oss til rumper. jeg velger aa trekke kaja huse inni debatten. hun blir til daglig flatbanket av jan eggum potta, noe jeg ikke ville gjort.

dere velger helt feil alle sammen, siden jeg kommer fra beste vestkant vet jeg alltid best, det sier seg selv.
Jeg velger derfor, og regner med at alle følger, å ommøbelere stumpen til Jagge. det er på tide noen tar ett oppgjør med den amatøren der!
takk og farvel

...at man må ta en mannlig skikjører i rumpa? jeg forbeholder meg retten til å ta en kvinnelig kjører bakfra. mange fine å velge blant der, skjønner dere... dere er alle homser!!! men det er jo selvfølgelig greit det, ta en tur til gay pride i åre eller gay week i h(o)emsedal!

for tiden ser jeg liten forskjell paa mannlige og kvinnelige skimennesker paa den aktive siden. derfor velger jeg aa sprette mannlige rumpeballer, friksjonen er saa altfor mye bedre. samtidig kan jeg forholde meg til deg, dame takk, soete jenter finnes. prinsesse margrethe av danmark? men hvem kan maale seg med kjell bekkelund?!?

faens mange fine damer-kjørere der ute som fortjener en lusing i baklomma.
Hvem faen vil ta en mann i hekket?!!
våkn opp å lukt lunta gutter, damer er noen små sluts som fortjener smerte.

jævla amatør kan du være selv! Virker som om du har exremt lite peil på ski nå du kaller Jagge amatør og å brife med hvor du er ifra må du lengre ut på landet med. driter langt i om du er rik eller fattig!!
Vettedal represent!

 
Annonse
Annonse
Annonse