la oss slutte å krangle, alle ski og brett folk

Det er alt for mye usakelig krangling om hva som er best av fjøl og planker. Kjører selv ski men har kjørt brett i manger år.
Det sugde. Innert inne hvet vi alle at snowboard er noe dritt og at det er ski som er noe. Så la oss slutte med de tøpelige kranglene og helle hedre skikjøring!!!

la oss slutte med kranglingen nå.
Snowboard er jo noe dritt, så det er ingen ting å diskutere!!!

Tipper du suger i begge deler og ga deg på brett før du klarte hælkantsvingen (selvom du kjørte i "mange år"wink.

jeg har sjøl kjørt brett i mange år og blir bare mer å mer irritert på døkk overlegne "skifolk" tror døkk eier
bakken & parken! bare så dere vet det er parken laget får oss! (snowboardpark!)
sier ikke mer!

Parken som det nå heter.. ikke "snowboardpark" er ikke mer ment får dere rævsittere.. dere lager bare ett stort feit spor i midten på alle hopp.. uten om det største da.. det tørr dere faen meg ikke hoppe på en gang. så vi skifolk er minst like bra som dere brettkjørere,,, kansje bedre..

snowboard er på vei ut, i de to neste sesongene kommer det til og minske på snowboard konkuranser, og bli mer ski konker. parken er nå ikke ment får snowboard, hvor dum er du a? snowboard park er et navn gmale kæls på 50 kalle parken, folk som ikke har hørt navn som 1080 spaceframe, scratch fs, tweak, public enemy. det er hva racing fagsa kaller det. jeg sier ikke at snowboardere ikke er velkomne i parken! men dere skal faen ikke si at ski ikke er velkomne. jeg ser bare mindre og mindre bra snowboard kjørere i parken, og mer ski folk. og det skulle vært en ferdighets grense får snowboard, klarer du ikke og svinge kan man bare holde seg i barne bakken. hvem er lei av og kjøre fakie in på et hopp og kræsje i en stor jævla dump, bare fordi snowboarderne som ikke har skils nok til og kjøre vanlig mot et hopp har drivd og svingt rund før og i hoppet? og skal du så absolut kjøre 90 grader på brette ditt, så bytt til ski. da er det naturlig og stå den veien. dere snowboardere som kjører pent inn og ikke skrenser overalt, er hjertelig velkomne

kanskje du heller skulle tilbragt litt mer tid på skolebenken istedet for å henge i parken? !!

Skulle likt å den skiløyparen som er kuul nok til å stå i pipen ansikt til ansikt med Terje H. å si at boardere suger i bakken. Eller enda bedre.....en pubertets-sæggis på brett som rompesklir ned til Burren for å klager på carv svingen hans.

Heter det ikke skibakke? Greit. Brettkjørerne kan få parken så tar vi bakken. Og heter det ikke skiheis?

er utrolig mye tris å lese i dette forumet. Tydelig mange triste skjebner bak mange av disse nickene. Jeg blir nesten deppa selv av å være her og merker det er godt når jeg klarer å la være å skrive og enda bedre når jeg klarer å la være å klikke meg inn. Nå slår jeg av maskinen og drar på kveldskjøring!!!

Peer.... utfordringa mi står fortsatt.... Er du for chicken shit til å ta den???? Eller vil du bli ydmyket av en brettkjører?????

Det er ikke bare å ta en tur langt til helvete for å kjøre ræva av en stygg snowboarder.
Skulle så gjerne gjort det hvis vi var på et samme sted hvor det er mulig.

til alle dere som sier at vi ødelegger hoppa, ikke tør og dra på! skal vi ta en tur i bakken! skal vi se hvem som drar på!
tenker dere tier stille da jeg!
kjør fjøl, jibbere er greit, men svære alpinister: til faen med dom!

Snowboarder_dude vs Peer Gynt

Fjortis faktoren er høy her og aldri har verden sett en mer tåpelig konkurranse. duden på sin planke og Gynten på pinnene sine. Hvem kommer først ned?!
Blir det rapport i forumet etterpå?
Jeg blir så flau at jeg får lyst til å grave meg ned.

Så den bråtøffe skisupermannen syter...
Litt vanskelig for meg å love deg en like fet utfordring her... men skal tenke på noe.... Trolig på Vestlandet da...

Bare ser om han er like tøff i virkeligheten som han er her jeg... Om jeg oppfører meg som en fjortis fordi jeg spør om han som er så extremt eplekjekk vil kappkjøre, så er jeg vel det da... Du gir meg kjeft for å tirre lemmenet, men jeg mener det er viktig at folk har "Money where their mouth is".... bare sjekker...

Det ser ut som Gynten har fått kalde føtter og gjør alt for å trekke seg. Duden er offensiv og kjører på. Gynten synes å ha lite å stille opp med. Har han et ess i ermet eller er han allerede ferdig?

har kappkjørt flere ganger allerede nå, kom først ned hver eneste gang. hva jeg kjører? DET SKAL DERE DRITE I!

Hva hadde verden vært uten:
Saddam mot Bush,
Arafat mot Sharon,
Hitler mot Stalin,
kapitalisme mot kommunisme,
Romere mot Gallere,
Gro mot Kåre,
Lillestrøm mot Vålerenga,
Norge mot Sverige,
Donald mot Anton,
Tommy mot Marianne,

Det finnes uendelige eksempler på gode og onde krangler(kriger). Felles for dem er at de engaskjerer. Dette er vel en diskusjon som bare er morsom og gjør at vi setter mer pris på egene interesser og identitet... Jeg gir meg aldri. Telemark ruler!!!!

skriv ned telefonnummeret og navnet ditt så skal vi se om du er like stor i kjeften når jeg er ferdig med deg!!!

betenkt med å gå ut med navn på nett... vi kan ta dette som et oppgjør mellom oss. Send en mail til Thequickbrownfox@diplomats.com og du vil få det du søker.

 
Annonse
Annonse
Annonse