juvass rocker

Har vært 14dager på samling på juvass med alpinkids, det har vært pudder vinter snø og syyyyke forhold! Per har fått opp 5-6 bigjummps som er bra! nå drar opp railsa og er snart på høden med alle andre parker! de har og begynt på en corner/quarter som blir svær!!!!!! bra jobba til gutta på juvass, til dere andre dra opp test forholdene!!!!!!

hørtes bra ut...! men når kommer olsson opp dit å sånn da? noen som vet det? om han kommer så klart... er utrolig kult at juvass får bra park i år, dette blir smooth!

Fantastisk gøy at Juvass har skjønt hva folket vil ha. Stå på!

jeg kommer i sommer, og dette hørtes knall ut!

...med deg ånen. På juvass.

jess. er det no afterski i området da?
NOE kortere å reise til enn stryn eller fonna ja.

Har vært på Juvass de to siste helgene, men at det skal syke forhold der er mildt sagt overraskende.

Første helga var det elendig vær, men anstendig føre - 5-15 cm nysnø på flankene.

Forrige helg var været fantastisk, men snøet desto dårligere, vindblåst og varmebehandlet som den var. Noe styresnø øverst i anlegget ga noen fine turer, men på ingen overlegent. Svært lite snø i forhold til samme periode i fjor, dessverre.

Hvis det er 5-6 big jumps der oppe så må de ha blitt bygd etter forrige helg. Kun to mindre hopp når jeg var der.

Kan liksom ikke klare å tro at det er 5-6 bigjumps der oppe nå...Var der oppe rett etter Kiddy camp i fjor og da var d tre fire...Alle var jo rasert.de sluttet å preppe dom etter at campen var over....så jeg har mine tvil,men seff har de fått til noe der nå så er jo det genialt!! grin

today

det er lagt dobbelt så mye kunstsnø i år kontra ifjor, for de som var der åpningshelga både ifjor og i år er det et faktum at det er mye mer snø i år enn ifjor. bigjumpsene er der bruk øya!

De gærningene har vært der oppe fra januar så de har sikkert lagt noe mer kunstsnø, men det er _utvilsomt_ mindre snø i anlegget. Sent i mai i fjor var det mulig å kjøre på ski nesten fram til kafeen, det var på ingen måte mulig i år. I henget på skiers left var det knapt en stein å se i mai 2003, i år måtte du finsikte for å komme ned uten riper.

Når Meteorologisk sier at dette er den varmeste våren siden målingene starta så har de et poeng. Forhåpentligvis blir forsommeren ikke like het.

juvas rocker hallo!!!!!!

juvas er for bortskjemte heming unger og aamodt rævslikkere.trenings leir på en brè lang inne i innlandet er vel i drøyeste laget?

Hold kjeft, du er jo ikke i nærheten engang. Har du noen gang vært der oppe??
Var der for 2 helger siden, litt alpinbarn må man jo forvente, skulle bare mangle.

Ja tenk jeg har det!Kjetil er du egenlig han der gp artisten kjetil stokkan?Eller er du bare helt fjern.dra till fonna eller åre din amatør.Eller kanskje du er en av dissen rævslikkerne?

Kom fra Juvass i går....Vært der i tre dager...
Nå har de tre mellom store hopp og et bitte lite...Masse rails og en stor vegg som er 7-8m høy.......med store muligheter for å bygge noe....Snowboard kids ødela den lille cornern som var der,men den funka en stund og da dro du lett airs på rundt 2m...

Juvass har så sinnsykt store muligheter iforhold til Stryn og Fonna....Mye sikkrere med tanke på snø osv.....Hadde bare gammle far der skjønt det!!!
Burde hatt noen hopp som var dobbelt så store som de som er der nå så hadde vi begynt å snakke! Men Juvass funker og det var nesten ingen portkjørere der må! Det var digg!!

Skal du dit så dra nå eller neste uke...For når Kiddy camp er ferdig blir railsa borte og hoppene blir nok ikke så prioritert for da kommer portkjørerne oppover...... :S

 
Annonse
Annonse
Annonse