jente skiis?

noen typiske jente ski?
som funker bra i bakken,greit i løssnøen og ikke koster flesk?

synes nesten dette hører hjemme på utstyr forumet...
En kombiski er det du ser etter, men du må finne ut hvor du skal kjøre mest. 70% bakke 30% løsnø feks. Sjekk siste friflyt, der er det en bra test, mener jeg så den her på nett et eller annet sted også. Ang pris så kjøp brukt eller fjorårets modell. Evt ønsk deg dem til jul

Flere fabrikanter har kommet med jenteski. Generelt sett passer de fleste ski til begge kjønn. Jenter er som regel litt mer baktunge enn gutter, det kan derfor være lurt å montere bindingen litt leger frem enn man normalt gjør hvis en gutt skal ha skia.

Ikke la deg påvirke (jo det er du allerede!) av underdanighet! Jenter kan kjøre på samme ski som gutta! Selvsagt har vekt og benstyrke noe å si men IKKE vær passiv fordi du er jente!

Jeg tror x misforsto meg, og det var ikke slik jeg mente det. Det er et faktum at jenter og gutter har ulikt tyngdepunkt fra naturens side. Det har ingenting med passiv eller ikke passiv å gjøre. Det som derimot er synd er at ski tradisjonelt har blitt lagd av menn for menn og bindinger har stort sett blitt montert av menn. Heldigvis går verden framover og utstyr blir mer og mer tilpasset begge kjønn. Derfor finnes det nå ski som er tilpasset spesielt for jenter og bindinger som kan flyttes fram og tilbake slik at man kan eksprimentere med tyngdepunktet og finne det optimale.

 
Annonse
Annonse
Annonse