hvor ble det av heldressen?

Etter å ha sett Stein Eriksen på skjermen nylig lurer jeg fælt på hvor det ble av heldressen. Genialt å fise rundt med neonfarget heldress, hairhelmet og solariumsfjes.

der finnst alt frå goretex heil dressar til gucci silke bobledress med pels og gull detaljer, fattar ikkje heilt at dei overlever i stor dundress moon boots i påskesol

italienarar er spes glad dette plagget

Var i zakopane sist vinter. Der observerte vi mange med slik dress. Observerte enda fler i polstret, tight alpin-bukse anno 70/80-tallet. Herlig!!

Kjøpte to dresser på uff før jeg flyttet til hemsedal i fjor. En rosa og en turkis. Ufattelig morro å ploge rundt og leke dansker! Pleier å følge etter skiskolen og late som vi er en av gjengen! Har laget film og ler oss skakk vær gang vi ser den.. Kanskje du ser oss til vintern! Men du vil ikke skjønne vi kødder, veldig viktig å ikke avsløre seg selv. Når man først tar på seg one-picen er det kun ploging som gjelder!

Ok det teiteste er jo at heldress i pudder er jo overlegent en todelt dress! Hvorfor trur man ellers at alle ungene i barnehagen som baser i snø hele dagen bruker heldress istedenfor jakke/bukse.

Men akkurat den rosa bobledressen er jo ikke noe særlig da, enig i det... La oss få en skikkelig Goretex kjeledress!

Arctyrex ligger som vanlig et par hakk foran de andre.
Kjøp deg dress dersom du vil ha det:
http://www.arcteryx.com/noflash/hardshells/ascent/alpha_ar_suit.html
(Kan dessverre ikke ta med fnutten i Arctyrex pga den elendige tekniske løsningen på FriFlyt forum)

Selv synes jeg det er kulest uten lue, altså bobledress, raybans og omstendig fønet hår. Gjerne mullet. Trenger forsåvidt ikke å kjøre så dårlig på ski heller, jeg mener Stein E var ikke akkurat dårlig på plankene, det viktige er derimot samla bein, hovtevrikk og stavisett. Så en kar i Verbier i fjor med gulldress med løvemotiv på rykken. Snasent.

tar man fram monoskien ogsaa blir man toffere enn toget.

kombinert med en god gammel heldress maa det jo bare bli bra

noken som har sett helly hansen sin reklame dvd?på bonussporet kjører masse folk rundt i gul dressar, ser heilt konge ut!!!

Der er det andre normer som gjelder! Slettes ikke uvanlig å se en gutta med Felleskjøpetkjeldress, rullings og snørrbrems mingle litt kjekt rundt heisbua. Og etterpå dra en ram backflipp over noen slitne furuer.

 
Annonse
Annonse
Annonse