hvilken triks setter DU?

lurer litt på nivået på alle andre rundt i dette langstrakte land.
jeg setter ihvertfall:

stort bigjump-180,360

rails-kinkrails, samt noen andre rimelig høye.

pipe:1m. tailgrab

pudder:backflip

Saklig innlegg.... "Se hva jeg tar da!!"

Prøv deg på noen spins over 540, cork, bio, d-spin eller noen litt heftigere flips enn backflip før du briefersmile

Setter switch 540,cork 7,og 900 tail grab

360 og er 22 år, er jeg flink da?

Jeg har hoppet på et så stort hopp!

Dette må være ett av de mest usaklige innleggene i dette forumet noensinne! For min del handler ikke skikjøring om å være best uansett hva det er snakk omm. har mange kamerater som er bedre enn meg på noen ting, mens jeg igjen er bedre enn de på andre ting, det handler jo også mye om hva du selv syns er artig å gjøre, det som er artig, gjør du ofte og du blir bedre på det. så slutt å sammenlign deg selv med andre, tenk på at du personlig skal ha litt progresjon i forhold til egne ferdigheter hver gang du er ute å kjører ski, får du til det, vil skiopplevelsen bli større og større. kjør for å få den gode opplevelsen, ikke kjør etter en som er god og gjør det samme som han bare fordi du ønsker å bli bedre enn han. Det kan jo hende du hater å kjøre det han kjører! For meg så er skikjøring en metode for å finne seg sjæl og få ro i sjelen (for å bruke klisjeen) samtidig som du får adrenalin og mestringsfølelsen!

Helt enig med deg, Hugo..

Vær stolt av hoppene dere klarer å utføre. Utfør dem gjerne fryktløst og grasiøst.

Hugo har skrevet et liksom-politisk-korrekt "frikjøringsinnlegg", fordi han synes at det er populært.

Jeg synes det er viktig at vi får alle skap-jibberne ut i lyset, og får satt langstrakt hopping på kartet.

Derfor vil jeg gjerne meddele at jeg av og til jibber til med en "Daffy". (hvis været er pent og snøen er myk). Jeg synes at det er et populært og grasiøst hopp.

Det var da bare et spørsmål...Hvis du ikke er hypp på å svare, så ikke svar! Da vil tråden dø en langsom død nederst på listen.

"jibber" stilte et spørsmål. Han skal få svar: Kjære jibber! Jeg kan ingen ting, men trives!

.. er min favoritt

smile

Holder meg mest på bakken, tryggest der for gamle kropper

Hvem har sagt at jeg er frikjører? nå er du fordomsfull GRiz, for all del vær stolte av triksa du klarer, det er jo en stor del av mop\tivasjonen for å prøve nye ting. Men ikke løp rundt å rop at høyt at du er så mye bedre, det blir for dumt, mye råere å la skikjøringa snakke enn å rope høyest på afterskien!

Sant nok. Jeg er full av fordommer. Og for å være helt ærlig er det mange år siden jeg sist satte en daffy. Så der tok du også meg på kornet, din luring! Kanskje jeg innerst inne er enig med deg, og at jeg bare prøvde å være morsom, og bittelitt ironisk. Tror egentlig du er en fin fyr, Hugo. Du hadde ihvertfall rett. Jeg taper, du vinner (inntil videre).

Derfor kommer jeg til å øve inn Daffy såvel som splitthopp på trampoline og i vannet i sommer. Og når jeg finner meg sjæl (med en liten lyskestrekk) i en bar etter å satt en vellykket Daffy i november. Ja da skal jeg sannelig koste på meg et (lite) smil.

AMEN AMEN! ha en flott sommer! Lenge leve Daffy og Twist! Skål

Setter en halv-turtle hvis det er sol i bakken og sjokolade i kroppen

I D I O T E R! Yes! I D I O T E R!!!!!!

Jeg er pro lissom... Jeg tar 180 på kjempesvææære hopp

Dette var på ingen måte noe briefeinnlegg, jeg er selv ikke spesielt god, men synest hele tiden jeg hører folk snakke om at "han har stygg stil", "det der tar jeg lett" osv.

Ville derfor undersøke litt, og hvor god jeg er i forhold til de andre innpå forumet her, synest jeg hører stadig om nye skamgode folk, og ganske enkelt undersøke om det virkelig er så mange gode som det virker som.

IKKE noe briefeinnleg altså..

Hugo, hva ere du snakker om, detta er ikke afterskien (som du kanskje tilbringer litt for mye tid på), dette er fri flyt forumet.. så ja...

jeg kan hoppe...for jeg er en katt

Ka er usakeleg med å prøve å finne ut nivået til dei som poster på denne sida?

Setter 180,360,540, en sjelden gang 720, backflip, back 360, lincolnloop + en merkeleg rodeo/flatspin ting som eg ikkje veit ka eg skal kalle... + nokon fakie ting... liker ikkje rails :p

 
Annonse
Annonse
Annonse