hvilken ski?

har planer om å kjøpe twintip, men er ikke sikker på hvilken ski jeg skal kjøpe..
head mojo, k2 seth pistol eller salomon 1080?

noen som ha peiling?

Mojo og 1080 er ca i samme kategori. Seth pistol er en god del breiere, en storfjells jibbeski. Mojo og 1080 er mer rene jibbe ski, de har forholdsvis gode kjøre egenskaper i pisten, men er begrensede utenfor. Så det spørs litt hva du er ute etter???

kjøp en feit en til bc pudder skikkelig fjøler, og en parkski, til jibbing og helvete. Sistnevnte er like fin på asfalt, grus og snø, som rekkverk.

Kjørte SP i slushen på Stryn forrige helg, de fungerte MEGET bra. Seff også konge i pudder. De er ikke allverdens kvikke, men svært stabile og forutsigbare.

Synes SP"ene er meget kvikke jeg! kommer jo seff ann på hva man sammenligner med, men her å man jo sette dem opp mot andre fats, og jeg vet kke om mange andre med like stor innsvning. Har du kun kjørt is-carvere før skjønner jeg jo at disse virker tamme, men da blir det som sagt feil å sammenligne!

til et par Armada da?

De er faktisk rimligere enn 1080, betalte 3700 for mine med Look bindinger-

`hvor?

Du har rett, jeg sammenlikner vel mer med carvere enn andre fats. Men jeg har SP i laaang versjon, dvs 193, så det drar nok ned kvikkheten noe. For øvrig synes jeg ikke fats er helt ideelt i slushen på Stryn. De gir riktignok veldig god stabilitet og dermed mulighet for høy fart, men jeg synes forrige generasjon offpisteski som var smalere og hadde mer innsving, faktisk var langt morsommere nettopp på grunn av kvikkheten. Men så skal man liksom være så forbanna kul også, så da er det jo bare å skaffe det "verste"...?!?

Jens:

har kjørt snowboard i nesten 5 år. så jeg er nybegynner på twintip. kommer til å bruke de mest i park og pudder.. hvilken ski bør jeg kjøpe da?

blir pocket rocket det!

Hvordan greide du det? Svar gjerne privat. Armada AR5 er jo veldig bra.

som er bedre ski enn teneighty og Mojo.. Seth kan brukes til alt, ikke uten grunn at pep Fujas bruker den mye i tilleg til sin egen ski.. Fujitive er også noe du kan tenke på.. billig og bra..

 
Annonse
Annonse
Annonse