husly i gulmarg..

vurderer aa jobbe eit aar i South India, og lurer paa aa skaffe meg en leilighet eller krypinn i gulmarg eller i naerheten av srinagar som kan disponeres i vinterhalvaaret i friperioden min.. Noen som har erfaring eller bekjendte i dette omraadet`? er det mange skandinavere som holder til der ???

http://www.dinside.no/808325/paa-ski-i-kashmir
Litt å hente her! smile

skrev dette til "selveste" på en annen tråd.

Hei! Jeg var på ski i Gulmarg i 2008 og er den beste skiferien jeg noe sinne har hatt. Pudder og kjøring fra 4200m til 2500m på det beste En bør ikke dra til Kashmir for en ren skiferie, men mer en opplevelsesreise med ski på kjøpet. Å bo på husbåt på Dal Lake i Srinagar feks er noe en MÅ få med seg. Været er ustabilt og anlegget sliter med nedetid. En bør minst være der i to uker skal en være sikker på å få fine dager på fjellet. Selv var jeg svært heldig og toppheisen gikk 10/12 dager jeg var i Gulmarg.
Det å reise i Kashmir så jeg ikke på som noe farlig. Det er lenge siden sist turister ble kidnappet og urolighetene i distriktet angår ikke turister. Som Underdog nevner er det en fordel å ha reist litt rundt i verden før en drar hit da en fort havner i mange rare situasjoner. Fly til Dehli fikk jeg for rundt 7000 og fra Dehli til Srinager til rundt 1800. Overnatting i Gulmarg koster fra 100-500NOK pr natt alt etter standarden en vil ha. Med andre ord mye dyrere enn resten av India.

Kunne skrevet side opp og side ned om turen dit, så du får slenge en mail til sjetil@hotmail.com hvis du er interessert.

 
Annonse
Annonse
Annonse