hjelp meg med valg av ski

jeg skal kjope meg nye offpist-ski.

Jeg legger vekt paa at de er lettkjorte, gjerne stabile i stor fart og lette. en tupp baade fram og bak er ogsaa fint. Jeg veier 84 kilo og er 190 oppover.

jeg kjorer ikkeno i bakken, men det er vesentlig at det gaar ann hoppe og sprette litt, for det hender seg at jeg bygger meg et hopp der ute i skogen.
Jeg tenker paa zag, scratch, sugger-pappa, men har bare blitt anbefalt.

All hjelp mottas med hjertelig takk.

volkl Gotama i betraktningen. Volkl lager mer solide ski enn de aller fleste. Hvis du "bare" skal kjøre off-piste vil det jo være supert med en skikkelig feitis (105 mm på midten), men kanskje ikke så aktuelt hvis du faktisk havner i bakken fra tid til annen. Jeg ville ikke gått for de mykeste gitt din vekt og sans for fart.

Kjøp ZAG!!! utrolig morsomme ski!!

takk kanutten og zagboy.
men er disse skiene lettkjorte og gaar det ann aa vifte litt med dem aa ta noen triks naar jeg hopper og spretter. har alltid hatt paa folelsen at skikkelige feitisser blir saa tunge og store til aa snurre paa. men det er vel umulig aa faa pose og sekk.

råeste skia som finns.

senth pistol e sjefs ski
k2 sier 90% off pist 10% park
I ski movie 4 foucesed så ser du mangen som hopper å spretter me denn skien...
Den må bare vær bra å så e det jo en bonus at det e den skien som ser råest ut i bakken og!!

seth pistol ser helt jævlig ut.

den skia er helt konge.. gå å legg deg..

Det er fetaste skia som er!!!!

Rå ski, Så forøvrig att den kom godt ut i testen ti "Åka skidor"

Jeg har sett den hos Anton Stabekk

Knall ski som funker godt!!! Men ikke på is... Men hvem gidder å kjøre da???

Så det var en som hadde lest testen i åkaakidor, hva står det direkte, hvordan kommer den ut iforhold til andre ski (eks B2?)

k2s utgave av en klassiker. kopi kopi kopi!

Mener at Zag høres ut som det beste alternativet

men jeg driter langt i om skien har fancy-smancy farger, selv om sex pistols lager kul musikk. den skal males svart med brune prikker uansett, saa ikke kleptissene hajer dem naar jeg tar min velfortjente cervezas paa afterskien.

jeg tror zag blir mitt valg, for ingen jeg har snakket med har sagt at den er noe daarlig. Hvis noen har noe annet inntrykk, si ifra.

Jeg mente selvsagt "lagde"

tror jeg du hadde blitt veldig fornøyd med.

seth pistol er driiiiiit myke..er ikke noe ski for denna karen..som veier såpass mye og er såpass lang..uansett er de skiene de bruker i ski movie 4 er ikke ski som kommer rett fra fabrikk!!

 
Annonse
Annonse
Annonse