g3 eller linken?

jeg har begge selv, og har min helt klare favoritt, men hva synes folket???

Skal kjøpe nye bindinger, har prøvd Linken. Likte dem godt, men synes nesten det var litt FOR lett å løfte hælen. Bakski dropper litt i hopp og kne faller ned på ski. Kjøpt knebeskyttere nå. Hvordan er g3? Lurer også på cobra r6/r8.

Køyrer linken og alt er berre positivt..vist den er for slakk så stram fjæra og flytt fram hælbiten

har selv begge de nevnte.. G3 er absolutt bedre en linken... Linken har jeg bare hatt problemer med, det siste som har hendt er at stål skinnene som går under foten er blitt skjeve.. bare noe dritt... jeg klarte å knekke G3`n, men fikk ny med en gang... så dersom jeg skal gi karakter fra 1 - 10 (10 er best): får G3: 9 LInken:4

Rottefella r8: 10!!!!!!!!!!!!

hva er bra med r8? hvorfor er den bedre enn linken?

Sitter og lurer på hva jeg skal velge, uten å ha prøvd så
mangen ulike bindinger er det linken som appelerer mest til
meg. grunnen til dette er at den virker stivere en de andre
alternativene.
ellers synes jeg at de plastløsningene som er brukt virket litt
svake og lurer derfor veldig på om dette er noe som lett
ryker? g3 kjenner jeg ikke, er dette et bedre alternativ i
samme prisklasse?

Kommer jo ann på bruken, hva skal utstyret brukes til? Støvlene spiller også inn

og det er ingen tvil om hvilken som er stivest og mest solid! Vil man slippe trøbbel med plat-dritt som ryker samt slappe fjærer styrer man unna linken og inn på r8. Er ikke uten grunn at så og si alle de beste tele-kjørerene i landet sverger til denne!

hvis man er jente på 67 kg som liker å dra på litt, bør man da holde seg til r6 (som selges mest til jenter) eller funker r8 best?

hva mener du om g3 vs linken? hva koster g3?

har både linken og g3 targa.
g3 virker veldig solid og sikker, tror nok jeg ville gått for denne bindingen (eller r8) om jeg skulle kjøpt meg nytt utstyr i dag.
har hatt litt småtrøbbel med linken, men ikke noe som ikke kunne fikses.
kjøpte g3"n gjennom markedssidene her på fri flyt for 1300 ellerno, ser at den koster 1998,- på www.vpg.no

WIRE: Det er to bindinger som bemerker seg gjennom de fleste tester som er tatt. Det er G3 og Black Diamond O2. Disse er mer solid enn cobra, med bedre stål legering. Det andre kjipe med cobra, er at leddet er et veldig sensitivt punkt. Skal ikke mye til før hele dritten bøyer seg. O2 er nok hakket mer aggressiv enn G3, med mer progressive fjærer.

PLATE: Intet annet enn Bomber bør kjøpes. Noen fler innstillingsmuligheter og tilpasninger finner en ikke på annet (bortsett fra hammerhead).

PLATE vs WIRE: veldig subjektive meninger ute å går. Du blir mindre fri med plate. Du låses mer til skien...da forsvinner jo også noe av gleden med telemark???

UANSETT: DET ER KUN BOMBER OG O2 SOM IKKE HAR NOEN "ROCKER LAUNCH"

er det en liten fyr som har fordypet seg litt vel i telemark-tips.com sine tester her eller? For hva sier årets test i powder mag (verdens største og beste skiblad)
Testvinner: R8. Badass bindings for redline skiers!

Har selv R8 og den funker slik som alle de andre cobra bindingene. Ok, men den er ranglete og tåbiten er ikke smidd i en hel bit. Den er faktisk POPPET fast, ikke skrudd, det er bad. Bomber bakke, Hammerhead for gå/bakke. Skjønner ikke hva som får folk til å tro at R8 er så sinnsykt bra! Det er ikke best selvom verdens største blad skriver det (sannsynligvis betalt av Rottefella smile)

Og hva har egentlig folk i mot dette!? Faktisk blitt et ganske stort og solid miljø i amerika, og det er ganske mange fler som står der enn her. Telemarktips er et av de største nettstedene og gutta er seriøse.

pakker ikke snø er lettere stivere og har en mer behagelig
flex...linken er oppskrytt, tyngre mindre stiv og pakker snø
som bare f....

Rottefella har ikke nok fantasi eller resurser til å komme opp
med noe selv derfor kopierer de g3, men forsjellen er
enorm...

Folk har fått inn i de små hodene sine at linken er
best...prøv litt forsjellig da...g3 er best uansett hvordan du
vrir og vender på det, den soleklart mest gjennomtenkte
bindingen...

sist vinter.. Bytta til g3 denne vinteren.. og dere kan være forbanna sikker på at jeg skal bytte tilbake neste år. Når fjæra i g3 ryker like etter man har gått nesten helt til toppen av kirketaket for å kjøre ned igjen, så bhlir allefall jeg rimelig oppgitt. Go R(? rocksolid.

Rocker launch er kun et potensielt problem for nybegynnere og er ikke et særlig godt argument ved bindingsvalg. G3 gir mulighet for å kjøpe fjærer av ulik progressitivitet men er ikke kjent for å være spesielt holdbare. Black Diamonds O2 binding er plaget av problemer med at fjærene skrur seg løs og det anbefales at man tar av gummipakningene for å unngå tryninger. Hvis du vil ha O2 bør du vente på neste års modell. De fleste ser ut til å være fornøyde med bindingene de har valgt, hvis en ignorerer amatører som ikke vet hvordan de strammer bindingene sine.

 
Annonse
Annonse
Annonse