friflyt-bladet for mars?

jeg har mottatt bladet usedvanlig tidlig denne måneden.
pleier å få det ca den 28.

flere som hart fått det tidlig, og er dette en feil, eller bare god service?

GOD SERVICE? Kan det jo umulig være.
Jeg har sendt massevis av mailer, og fått beskjed om at et nytt blad skulle bli sendt i posten..
Men neida, februar bladet har fortsatt ikke ankommet.
Jeg har gitt opp.

Oi, jeg mente selfølgelig januar utgaven smile

Mange abonnenter har fått mars-utgaven allerede, siden Mediapost er kjappe. Det er også på vei ut med Posten. Vår abo- og nettbutikksjef Øyvind jobber med å hjelpe de som av en eller annen grunn ikke har fått bladet. Send mail til abo@friflyt.no


Erlend

Dersom mars utgaven allerede er ferdigtrykket. hvofor har vi da ikke fåtte denne tildsendt via nettet? Abonnenter burde vel ved ferdigtrykket utgave få den raskt på nettet?

Er det "litt" rotete hos dere; eller?

Den elektroniske utgaven gjennom Zinio er en ekstraservice til våre abonnenter. Vi har ikke noe mål om at den skal være tilgjengelig før den trykte utgaven kommer hjem til abonnentene. Denne gangen kommer den samtidig som bladet er i salg i Narvesen, torsdag 21. februar.

Det må vel være en grei ordning?


Erlend

OK Erlend, da vet jeg hva dere tenker!

Men det burde være ganske enkelt å ordne så alle abonnenter får utgaven med en gang den er ferdigtrykket, og alle samtidig!?

Men uansett er jeg mer opptatt av at alle får bladet tilnærmet likt istedenfor som i det siste med to til tre ukers mallomrom!

Tror vi stort sett er enige.

Om Mediapost og Posten leverer når de skal, fungerer det slik: To tredeler av abonnentene (Oslo, Trondheim, mange andre små og store steder) får bladet på døra onsdag. Resten får bladet i postkassa påfølgende torsdag, fredag eller mandag. Torsdagen deretter er det i salg hos Narvesen.

Februarutgaven av Fri Flyt (altså den som ble sendt ut i januar) var litt spesiell, fordi leveringen til Posten ble forsinket. Men for marsutgaven har vi ikke hatt noen slike problemer, og alle abonnenter bør ha mottatt bladet tidlig i neste uke.

De som eventuelt ikke får det, må bare melde fra til abo@friflyt.no


Erlend

Suverent!! grin

 
Annonse
Annonse
Annonse