fort?

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=232217

ikke særlig bra at de har begynt med fartskontroller...

men vi svetta litt ved promillekontrollen tidlig torsdag morgen også...

Latterlig av snuten å stå å luske oppi buskene ... Burde hatt promillekontrollen nedpå folven ..så alle kunne ha blåst før de evt. setter seg bak rattet..
Stakkars Eivind...

består av regler; som skal følges! Hvordan går det dersom alle regler skal tøyes? Kom ned på jorda!

Piet Hein er han med grukene, og ett av dem går slik:

Den som Staten kun tar gitt for alle spøk som gav oss.
Den tar Jorden just alvorlig begge deler fra oss.

Kloke etterord til tanke og lede for noen hver av de som kanskje skulle villfare seg i den tro at Staten gjorde med vilje alt det den var satt til å utrede og utføre gjennom forvaltning av felles ressurser uten at det av den grunn heller kunne være en liten tanke etterhvert som man innser det hele.

Greit nok at politiet er ute etter å dempe skimiljøets opptreden i trafikken i Stryn. Synes det er helt topp at de viser seg, tar kontroller og førerkort. MEN! Politiet VET at det er mange som ikke venter lenge nok etter en fest på Folven før de setter seg bak rattet og kjører til skisenteret. Så derfor setter de opp en promillekontroll oppi bakken, og lar folk fyllekjøre opp dit for så å bli tatt. Enkelt regnestykke. Penger i kassa.
Det som derimot er kritikkverdig er at de faktisk lar folk være en potensiell fare fra Folven (eller andre steder) og opp til kontrollposten!! Hørte at det var en sivil på Folven med alkometer, men han var det svært få som fant.
Er veldig i mot promillekjøring, men synes politiet burde tatt kontrollen allerede på Folven før folk satte seg i bilen. Så får de heller søke justisministeren om ekstrabevilninger til julebordet pga. intektssvikt. Tror det er noe alle er tjent med.

Jeg mener ikke at regler skal tøyes, kjører man med promille,så bør man få sin straff. Men ingen ønsker å kjøre med promille. Ingen vil egentlig sette seg selv eller andre i fare på den måten.
Dagen derpå er skummel.Man føler seg fin,men den 0.2 grensa ..ja den har man ikke sjans til å kjenne på kroppen.
Vært mye mer allright å tatt kontrollen nede på folven .. allerede før folk setter seg i bilen.

de burde stå på folven!

De som blir tatt oppi bakken der dagen derpå i 12tia har ikke et ønske om å kjøre i fylla. Står de der og tar en tulling i grisefylla halv 4 på natta, så stå på. Slike folk liker vi ikke. Men den dagen-derpå-saken er ikke like enkel. Etisk synes jeg det er en stor forskjell på å drikke og kjøre - og å drikke, sove, gjøre seg klar for en fin dag i bakken i fin form, og så kjøre dagen derpå...
Men til sist er det jo hver og ens ansvar å følge norges lover, som sier at man ikke kan sette seg bak rattet påvirket.

Egentlig burde politiet vært der kvelden før, og tatt seg en runde, snakket med folk, og gjort de klar over at de kommer til å stå der i morgen, og gjort folk klar over at de kommer til å bli tatt hvis de fortsetter å drikke slik hvis du skal kjøre bil i morgen.

http://www.rally-of-turkey.org/results/or_ssr.asp

tror dette kan være noe for john håvard også

at promillen er under 0,2 dagen derpå når du skal kjøre bil. Du er farligere i trafikken med 0,2 dagen derpå enn om du nylig skulle tatt inn 0,2! Fyll både samme dag og dagen derpå (verst) hører ikke sammen med bilkjøring. En ting til: Når du først (1 gang, 2 ganger, ørten ganger, etc) har tøyd grensene; ja hva skjer da?: Inne i DITT hode begynner du å "tro/mene" at dette er ""LOVLIG""!! Dette er på samme måte som om du alltid kjøre 100 km/t i alle 80-soner!

er ikke regelen at 60=ca85, 80 =ca110, 90 =ca120 ???

Den har jeg praktisert de siste 5-6 årene smile

Kjør som F...... å kjør moppa hvis du må homo

Synes virkelig at Folven burde investere i et alkometer!utrolig kjipt å bruke dagen på å vente på campen..i hvertfall hvis man egentlig kan kjøre. Men vi hadde det jo gøy dasmile

 
Annonse
Annonse
Annonse