finnerlønn!

finnerlønn til som hjelpe oss finne igjen et longboard(sector nine),10 par zeal briller og 2par telemarkski (dynastar phil belanger og salomon 1080) som ble borte
på stryn i helga!si ifra hvis dere vet noe.

Hvem faan er det som gidder å stjele på Folven a? Verste jeg har hørt. Har vørt der i mange år og folk lar jo ting ligge rundt omkring jo. Alle er vel der oppe for det samme, stå på ski og feste. Latterlige folk det der for fa... Håper dere som ble frastjålet ting får det tilbake og de som gjorde det får seg en på tygga!!

med deg!

enig!!

Min downhill karierre fikk en brå slutt da sykkelen min ble stjåle...

Magica fra Tryll som har vært der!!

hvis det er.........magica så skal.......vi ta henne

På Folven camping finnes det selvfølgelig et stort kobbel av kids. Kids ser ofte ikke konsekvenser, eller har empati nok til å la være å stjele ting som ligger fremme. Longboards, snøbrett og ski, bør LÅSES inn i skibokser, hytter og biler...
du får ta det på forsikringa hvis du har en og bo på Oppstryn eller i Sentrum til neste år...

Anders vet like godt som deg at kids osv osv...
Når du ikke kan tilføre saken noe mer enn dette, så kunne du spart hele innlegget. Hold heller øynene åpne på bruktmarkeder på nettet.

Hmm.. Hvorfor akkurat kids? Kan da like så godt være en idiot av en 30åring som har stjålet dem? Det er ikke så veldig mange "kids" som kjører telemark i dag heller så..

Anmelder du det, så blir det henlagt... Forsikringsselskapet sier at du har vært uansvarlig som ikke har låst inn utstyret. Kleptojævler er lavrang!

i henger og i hytta..

Skiene er stjålet, mulig det hjelper med finnerlønn her, men de er fortsatt stjålet. Det er kjipt for Anders og co. at skiene er borte, men alderen på tyvene og diskusjon av dette får fortsatt ikke fler ski til å dukke opp. Poenget med innlegget mitt er å si at dette må dere forvente av Folven Camping, som ikke akkurat er den mest oversiktlige eller har den beste vibben. Bo heller i sentrum eller andre steder og skal du bo på Folven så lås inn tingene dine. og til de som mener det var et unødvendig innlegg hvorfor klager dere ikke på Magica von tryll innlegget over, eller de andre useriøse innleggene???

Bo i sentrum ? ta det rolig med discodropsene nå ...
Hvem gidder vel å bo i nitriste sentrum for så å kjøre 4 mil en vei til fjellet hver dag..

men det er betydelig fler steder å bli full der, skate (ny park kan nevnes), og en fin svømmehall, resturanter, bla bla bla bla.
syns det er fint langs Strynevattnet og i Hjelldalen jeg og bruker men 30min på kjøring oppveier for meg den uholdbare situasjonen med drittunger og tyverier osv.
Velassortert Ølutsalg er gull, hvis man som du sier ønsker å bli full.

AGqevqegeuhfdsægfhn tommeltotthelvete.
Sorry for alle skrivefeilene i forrige innlegg.

påenget med innleget var, og finne ut om det var noen som hjelpe og finne tingene.
vi håper fortsatt på et saklig svar.
mvh

Har diverse utstyr til salgs ganske billig:
-Longboard, Sector nine
-Endel par Zeal briller
-Telemarkski dynastar phil belanger
-Telemarkski 1080

Jeg tror utstyret er pent brukt.
Selges pga svært mange fartsbøter(27)
som skal betales

 
Annonse
Annonse
Annonse