filmkonkurransen?

Lurer på når filmene fra friflyts filmkonkurranse blir lagt ut på nettet.
Har lyst til å se de filmene!!!!

ut med filmene smile

D ligger noen filmer ute................

filmene!!!!!!!!!!!

Alle de filmene jeg har sett (skifilm.no, snømenn, field osv.) har jeg blitt skuffet over. Det eneste filmene inneholder er railing, spinning/flipping samt "vi er kule", altså noenlunde det samme som de store skifilmene (MSP/TGR osv) inneholdt for noen år siden. Ta focused eller high life, fjorårets to beste filmer, her snakker vi variasjon. Og vi ser dessuten at det har vært en utvikling i retning mer storfjell-kjøring og mindre park. Det er storfjell, brattkjøring, frikjøring, kall det hva du vil som er skikjøring og det tror jeg de fleste parkrotter (jeg var en av dere) også etterhvert kommer til å forstå. Ser deg på fjellet.

Snømenn kommer med mer variert kjøring til neste år, grunnen til så lite storfjellskjøring forrige sesong var at det var få som hadde bil( det gjelder nok de fleste som er på vår alder), og det ble derfor vanskelig å komme til steder som topper i Jotunheimen og sånne steder. Men blir nok mer til neste år( men det er jo ikke spesiellt tøft å se på freeride-kjøring da, det må bare oppleves ).....

Du savner storfjellkjøring i en amatørfilmkonkurranse? Er du klar ovet at vi som lager disse filmene stort sett er rundt 15-20 år, og ikke akkuratt har råd eller mulighet til å oppsøke pudderparadis og få filmet fra bra vinkler o.l. Du kan ikke sammenligne oss med store selskaper som Poor Boys m.f, som har budjsjetter på mangfoldige millioner dollar.

Jeg startet med små toppturer i 13-14 års alderen, husk at dere trenger ikke flere tusen meter for å få bra back country terreng å filme i. 4-500m er faktisk nok. Men da må det ofte foreldre eller eldre venner til!

 
Annonse
Annonse
Annonse