$$$$ er den største taperen!

Fakta faen, æresmedlemskap i taperforeningen!

..........han er vel godt inne der ja!

hear hear

Får jeg min egen debatt nå også? Startet av de misunnelige lavbudsjettfolkene. Gå å klag på høye priser i stedet, det er dere best til. Dere har vel gravd frem de gamle skiene fra i fjor og tredd på dere vadmelsbuksene deres. Det er virkelig forskjeller her i samfunnet. Og bra er det!!!

hehehehe

at du ville være med i tråden $$$$. Du er og blir den største super taperen din lavbudsjettede lavpanne.

Jeg har min egen dabatt og jeg har det største budsjettet!

Hvis du har det største budsjettet så undres jeg veldig på hvem du er.. Georg Bush?

det er bra dollar stå på!!!!!!!!

du skryter av at du stort budsjett, og du kan kjøpe nye ski hvert år. Du har sikkert rammet inn skien og hengt de opp i stua. For de fleste som skryter at de har penger og kan kjøpe alt, kan nemelig ikke bruke de tingen de kjøper.

Dabatt? Er vel lite debatt på om du suger. Alle er enig. Bortsett fra sengekompisen din jussekusse..

$$$$ suger hos meg også.

Okei jeg suger. Dette er bare så givende å holde på med.

Jævla poser! $$$$ Alle burde jo skjønne at du kødder, men det høres utrolig kvalmt ut. Dårlig pubertal spøk. Kom deg på ski heller, og kutt ut søppelsnakket

Dollarfjortisen suger seff. Seff er det kødd, men det er nok nå. Artig en liten stund??? Nope. Synes ikke det heller. Bare dust. Kan ikke red. stenge IP-adresser? For de som har en mening bak å bruke forumet så er fjortisidiotien en pest og en plage.

Hvem er det som startet denne diskusjonen? $$$$? NEI! Hvis det er noen som burde utestenges er det dere. Naar vi med sans for livet ytrer en menig, maa dere ta igjen med 10. Vi har ikke spurt om deres mening... Jeg vet at dere har problemer med aa uttrykke deres tanker, men ikke la hele verden faa se det...

Det er ikke første gangen jeg har sett at noen vil at IP adresser skal blokkes. Dette er et dårlig forslag. DHCP er stikkordet, dvs at man får en random IP hver gang man logger seg på.

hvis d er meg dere henvender dere til som jusse kusse så synes jeg det bare er dårlig gjort at et helt forum rakker ned på en kar. jeg kjenner ikke karen. og har ikke sett hva han har gjort men d er jo bare å drite i d. dette er en teit diskusjon!!!!!!

"Vi har ikke spurt om deres mening?" har vi spurt om din mening ballefrans? Er et teit innlegg om en teit kis..

Nei! Jeg har det siste ordet!

Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt Egen debatt

 
Annonse
Annonse
Annonse